12 aprill 2021

"Kevad hinges ja peaaegu õueski"

Juba nädal-paar meid kodust väga ei leia. Praegu ööbime veel linnas, aga hommikul teeme kohe vehkat kui ilma on. Kohe ei kannata enam seinte vahel olla. Seepärast satun ka arvutisse ja nettigi imeharva - pole see tüüp, kes looduses moblaga ringi kõnnib.

Metsas on mõnus ja metsas on hää. Mõned puud meite maal õnneks ikka veel kasvavad. Eile käisime ühes õdusas kohas hängimas - metsa kõvasti maha võetud, aga jõgi oli õnneks veel alles. Rõhk sõnal "veel". Vesi on oluline. Ei saa isegi aru, mis kiiks mul sellega on, aga lähedal peab ta olema.



Ruudi ronis vabatahtlikult vettegi. Ennekuulmatu! Nõps, va õel vanamutt hoidis käpad kuivad. Daamede värk - neile ju sooja vett vaja. Õhtul käisime vaatsime veel Viljandi pruudid üle - kõik olid elu ja tervise juures. Hurraa!


Kuu lõpus kui Erko kodukontori sõidukorda saab, kaome linnast lõplikult. Alles siis hakkame õieti hängima ja isklikult on plaanis ka meeletult kõigiga ja kõikjal "tolmlema!" hakata. Võite siis rahulikult litsiks kutsuda. Üldse ei pane pahaks.