12 aprill 2021

"Väikestele koertele hoiukodusid vaja! Kiire-kiire!"

Kas olete näinud, et keegi peaks koerapoegi kümnete kaupa mesilastarudes? Vist mitte ja ka mina pole veel näinud. Taaskord rõhk sõnal "veel", sest kohe varsti näen.

Murepilved kogunevad ühe joodikust koeraärika pea kohale, sest vaenuväed säävad endid lahinguvalmis ning praegusel ajahetkel peame plaani mitu kaubikut ja millistest maakondadest oma nina X-küla poole keeravad. Äkki kümme või mahuvad nad viite masinasse ära? Loomavihkajad võivad ju Loomapäästegruppi rahulikult "vaenuväeks" pidada ja me olemegi nende vaenlased. Puhas tõsi.

Enne veel kui taas suuremate jõududega peale lendame, uurin maad ka hoiukodude kohta. Ise paigutame ära kuskil 10-15 koerakest. Kuulu järgi võivat neid olla aga isegi 30-40 - poole põlve kõrgused, tited mõistagi väiksemad.

Tark ei torma ja loendame esmalt võimalused üles, et ühe arapiga puhas vuuk teha. Anna endast originaalloo kommentaariumis ehk mo enda lehel teada kui saad hoiukodu pakkuda. Pole võimalik kõikidel jagatud lehtedel lihtsalt silma peal hoida ja nii võivad kullahinnas hoiukodud kaotsi minna. Või kirjuta help@animalrescue.ee

Ja siis läeb actioniks ning kõik toimub nagu pangaröövi ajal - sisse-välja ja kadunud olemegi ning otsige tuult väljalt. Kui asi tehtud, siis kaasame ka ametnikke ning teeme loo avalikuks. Foto on illustreeriv - igaks juhuks mainin, et keegi just teda broneerima ei hakkaks. Ja nüüd tööle! Mina tänan!