21 november 2019

"Pärni naudib elu uues kodus"

Kui kõik inimesed tunduvad sulle inetud, lollid, nõmedad jne, siis on viimane aeg psühhiaatri juurde minna. Mul on just selline periood käes ja absoluutselt kõik, kaasa arvatud ma ise, on täielikud idioodid! Hakkasin just Seewaldisse numbrit kinni panema kui korraga tuli kiri:

"Tere! Lubasin juba ammu sulle teada anda kuidas kolmejalgse Pärni elu läheb. Arvan, et ta on väga rahul. On täiesti harjunud, et neljandat jalga pole ja on selle asendanud väga edukalt sabaga.

Ta jookseb hämmastavalt kiiresti, ronib rõõmuga puu otsa ja meie teise kassiga moodustavad lausa hirmutava tiimi. Ta ei karda enam inimesi, teab tohutult hästi, et külmikust saab lemmiktoitu ning on väga seltsiv ja tore kass!

Meie oleme tema üle väga rõõmsad ja loodan, et tema on ka oma olukorraga rahul! Jõudu ja jaksu sulle sellel raskel teel!"


Taoline tagasiside on tohutult tähtis ja me hoiame hoolealuste peredega ikka ühendust. Tore ju teada, et kõik on nendega hästi ja looma eluke jätkub hoopis uues kvaliteedis.

Mulle hakkasid just inimesed palju rohkem meeldima. Näikse, et Seewaldi abi pole veel vaja. Pärniga seotud lood leiad siit ja siit