09 november 2019

"Hurraa! Aasta debiilik on leitud!"

Keegi Дана Соколова või ehk siiski Elise Loit, sest sellele vihjab tema Facebooki aadress https://www.facebook.com/elise.loit.7 , naeris püksid märjaks videos, mida oma sõpradele jagas.

Mis siis noorele neiule, kelle prioriteetideks siin elus on ilmselt vaid hoolitsetud kunstripsmed ja -küüned nii palju nalja tegi? Noore naise arust on lihtsalt väga äge pisikesele koerakesele alksi sisse joota ja siis naerda kuidas teine mööda elamist tuigerdab. Ah-ha-haaaa, haige mõrd .....



Teeks politseisse avalduse? Ei tee! Miks, küsite nüüd kindlasti. Vastan. Korra tegin härra peale, kes samamoodi FB videos kutsale viina andis. Politsei vastas, et alust pole, sest härra ei jootnud vägisi vaid koer ise vabatahtlikult limpsis. Vat nii!

Nüüd tuleb muidugi hädakisa, et tegemist oli lavastusega ja kutsa limpsis tegelikult koertele mõeldud tervislikku limunaadi. Võibolla oli aga tegu loomakese väärarenguga, mis liikumist takistab ja see pani noore neiu hoopis ahastusest nutma, mis kahetsusväärselt videos küll kostub naeruna. Kindlasti hellab mulle nüüd tema kavaler, kelle IQ on samuti toatemperatuuri kõrgusel ja lubab ää killida kui ma postitust maha ei võta. Kindlasti lähevad nad kohtusse.

"Ja-jah! Minge-minge! Minge persse ka oma naljadega! Vat seda ma sulle Dana-Elise Sokolova-Loit ütlen."

Vaadake ja mõelge kaasa kas ka teid taoline olukord niimoodi lausa idiootlikult naerma ajaks? Appi! Äkki ta ongi idioot? Siis pean küll postituse maha võtma. Inimese vaimne tervislik seisund käib ju delikaatsete isikuandmete alla ........