29 november 2019

"Heade uudistega nädalale joon alla"

Eelmises postituses olnud Bossele tehti kolm kodupakkumist ja ilmselt juba homsest algab ka temal juba hoopis teistsugune, palju-palju parem eluke. Et asi ikka lõpuni kindel oleks, loovutab noorukese lapselapse palvel Bosse uuele perele tema asemel Loomapäästegrupp.

Franz, Nõmmel auto alla jäänud koera seisund on siiski palju-palju hullem, kui alul arvasime ja panime kella lausa seisma otsustamaks kas mitte eutaneerida poleks targem ja õigem?




Franzu, tema omanike ja kõigi koerasõprade rõõmuks oleme me veidi lollid, kes hindavad ELU rahanutsakast rohkem ning sestap läheme riski peale välja, kuigi arvel on vaid 277 eurot. Siin läheb mõistagi vaja teie abi, aga sellest kõigest kirjutan vast põhjalikumalt juba uue nädala alul.

Nädalakese metsas hulkunud 14 aastane Armi on päriskodus tagasi, aga sellest kirjutan ehk juba homme. Tore lugu tuleb, sest eaka peremehe ja sama eaka neljajalgse kaaslase taaskohtumine oli liigutav ja siiras.

Üks kalavõlg ka kaelalt ära. "Caramira" loterii, millega Loomapäästegrupile annetusi koguti, sai läbi. Me muidugi ei suuda konkureerida "Armastan aidata" keskkonnaga, kuhu Loomapäästegrupp ei kvalifitseerunud ja teiste suurte ühingutega, aga oleme selle tulemusega siiski ülirahul. Ühtekokku annetas 246 head inimest 1888 eurot ja 59 senti.

Loosimine toimus nii, et meie raamatupidaja ütles annatajate koguarvu ja Caramirast Ülle Jalukse vuras ette suvalised 8 numbrit 1-st 246-ni. Seejärel lugesime loosinumbrid juba konto väljavõttelt maha. Ei meie teadnud, milliseid numbreid Ülle pakub ja Üllel polnud aimu, kes millisel kohal konto väljavõttel asetseb.

Algselt oli meie poolt väljapandud vaid paar auhinda, aga me pole sama kitsid nagu mõni lotofirma ning sestap lisasime auhinnafondi meie sümboolikaga nänni juurde. Eks ikka selleks, et oma tänulikkust näidata ja rohkematele inimestele vasturõõmu pakkuda. Täname kõiki osalejaid ja toetajaid!

Fortuuna soosis sedapuhku järgmisi loomasõpru:

SIGRIT KEERD - Gängi t-särk omal valikul
LAURA CHRISTINE ARBA - tass (koer Täpi)
DEMI MARIA REINTAM - tass (kass Otto)
LUISA KLAAR - tass (hobu Vincent)
STEN SINISAAR - tass (We will rock)
KARIN NAHKUR - kott
KARMEN GLORIA KÕVA - Caramira 25.- kinkekaart
ELIS TÜKSAMMEL - kott