26 november 2019

AITÄH! OMANIK LEITUD! "Nõmmel auto alla jäänud husky vajab teie abi!"

Sellel koeral vedas! Nii võib vast öelda küll, sest esikäpaluumurd ja pindmised "riivakad" peas, ei liigitu kuidagi väga raskete vigastuste alla. Ma vähemalt loodan, et üllatusi rohkem ei tule. Kiipi koeral polnud ja arstidele ei meeldinud ka südame töörütm. Õnneks üleliigset lahtist vedelikku kehas ei tuvastatud ning ka siseorganid olid täiesti terved.

Andke andeks mu küünilisus ja võib-olla on asi selles, et Loomapäästegrupi tavapärased kunded on ikka palju rohkem "katki" kui see vaene koerake. Nõmmekad härra Rene ja Ingrid Virolainen olid koerale seltsiks kuniks meie päästekaubik kohale jõudis. Suur aitäh hoolimise ja abi eest. Ingridi jutu järgi oli koer valudes väga haledalt justkui "piiksunud".

Algul punnis kutsa küll vastu, aga lõpuks sai vist aru, et oleme tema poolt ja soovime vaid head. Ei seal muud kui suukorv pähe ja siis tekiga autosse, sest päris omal jalal koer liikuda ei suutnud.


Inimestele on taolistel puhkudel esmaabi tagatud. Loomadele mitte ja garantii raviarvete maksmiseks ning nõusoleku vajalikeks operatsioonideks andis Loomapäästegrupp. Nagu taolistel puhkudel tavaks, siis vajame mõistagi heade inimeste abi.Täname!

Loomapäästegrupp MTÜ
EE437700771003183318

Loomade-lindude ravi saab toetada ka meie annetustelefonile helistades:

900 1313 (5.-)
900 1414 (10.-)


Seotud lugu: "Nõmmel sai husky autolt löögi!"