29 november 2019

"Auhinnamäng! Mis kohaga on tegu?"

Loomapäästergrupp sai taas muretetekitava vihje ühe organisatsiooni kohta, kelle tuhanded jüngrid on valmis kasside heaolu nimel kasvõi surema. Nii nad oma ülisalajases Facebooki kommuunis vähemalt väidavad ja on vandunud igavest truudust kassisekti ülemjuhatajale.

Ilmselt lausidikad kõik need tuhanded, kes kümnete ja kümnete teadete peale vilistavad ning juhmi pilguga pea kõrvale pööravad ja jätkuvalt kasside väärkohtlemist juba aastaid toetavad. 


"Oi-oi, me ei taha tülli minna! Oi-oi, me pole ju oma silmaga pealt näinud!", vangutavad nad uskumatult pead.

Võib-olla on nad aga hoopis sadistid ja paadunud kassivihkajad, kes olukorda naudivad? Võta nüüd kinni. Ei saa ka välistada, et sektijuht on nad üleüldse ää nõidunud ja oma tahtele allutanud? Kõik on siin ilmas võimalik!


Meie Loomapäästegrupis pole nii pühendunud ja ei saa võib-olla asjast ka aru. Äkki teie saate? Mis kohaga võib küll tegemist olla? Võimalikud variandid:
  • Kassisõprade kommuuni laitmatu hoiukodu
  • NASA labor, kus Eesti teadlased katsetavad kasside vastupidavust äärmuslikes tingimustes enne kui inimese Marsile saadavad
  • Joodikute külm-sitane-pime-kõle urgas
  • Kodumaise "ainukese ja õige kassimuti" Leedi KaaGaa tavapärane arusaam kassidele mõeldud ruumist ja tingimustest.
Loomapäästegrupp andis asjast teada VTA-le ning kutsus ka riigiametnikke selles vahvas ja toredas auhinnamängus osalema. Auhinannaks on romantiline pakett sellesamuses Sauel asuvas "kasside paradiisis" või ehk ikkagi põrgus kogu perele juba sel nädalavahetusel. Lapsed kaasa ja imearmsate kiisudega aega veetma või siiski nende piinu pealt vaatama. Nummi-nummi! Juhheii!