28 november 2019

"Katame lauad! Agnes Lillemets sai metsas redutanud eaka koera lõpuks kätte!"

Nädal tagasi jäi Lääne-Virus, "Emumäe päikeseonni" lähistel inimestele silma väga arg ja kurva olemisega koer, kel ketijupp järgi lohisemas.

Küllap laskis kodunt jalga ja viiks ta tagasi, aga arale loomale ligi ei pääse. Agnes läks täna tuhandedat korda taas hädalist otsima - tal iseloom selline, et hing ei anna lihtsalt asu enne kui loom päästetud ja töö tehtud saab.

"Heiks, äkki prooviks linguga?"

"Ei saa sellega kui tervise juures. Saaksin sebida narkoosipüssi, aga siin on omad hädad alates ta tervislikust seisundist ja üledoseermisest, mis võib lõppeda surmaga.

Proovi parem niisama ja võida usaldus. Vii toitu ja vett ning varu kannatust. Arve esita Loomapäästegrupile, sest ega sa jõua kõike omast taskust kinni taguda!"


Täna oli hea päev ja lõpuks oli Agnes üliara kutsa usalduse võitnud. Vaev, kaastunne ja järjepidevus viisid sihile.

"Kätte sain! Ta ise tuli!"

"Väga tubli! Tee pildid ja lugu Facebooki ka. Loomasõbrad ootavad juba pikisilmi ning elavad kaasa! Kurat küll! See on ikka megahea uudis tegelikult!"


Varsti saate juba paremaid fotosid näha, aga hakkame kohe omanikku otsima. Kelle koer? Aja käsi püsti ja toome koju tagasi ka! Juhul kui sa teda muidugist üleüldse väärt oled!