23 mai 2019

"Tõmbame t-särgi äri käima!"

Kui kõikidel eelmistel aastatel oleme olnud ühed parajad pidurid, siis tänavu üritame õigel ajal platsis olla ning suvist kaupa pakkuda ikka suvel, mitte siis kui hanged nabani ulatuvad.

Loomapäästegrupi sümboolikaga nänni pakkumise mõte on selles, et meie toetajale jääks ka mingi „kasulik asi“ alles. Tavaannetuse puhul seda ei jää ja kogu heategu jääb meenutama vaid 10 eurot suurem mobiiliarve või väljavõte pangakontost.

T-särgid läksid detsembris üsna hästi kaubaks, aga palju jäi maha ärimata ning enne kui uued tellime, tahame lao tühjaks saada. Tingimused on ikka samad - üht mudelit üle 99 eksemplari ei tehta, särgid on tavapärasega võrreldes veidi paremast materjalist ning seetõttu ka millimeeter kallimad. Omahinnale lisame 10.- eurot, mis ongi annetus.


Sel suvel osaleme ka rohkem laatadel ja eeloleval nädalavahetusel saab Loomapäästegängi rahvast näha nii Sindis kui Mustamäel korraldataval Kaevadlaadal. Viimati mainitud üritusel tasub meid otsida Timmu Loomakliiniku kaunite piigade lähistelt.

Juba homme peakasime kätte saama esimese partii tasse, kuhu oleme üles rivistanud päästetud hinged ehk loomulikult Täpi, hobu Vincenti ja Laagris auto alla jäänud kass Otto. Ilusad päästmislood, ilusad tassid ja loodan, et need meeldivad ka ilmarahvale. Tassidest aga juba siis kui need reaalselt käes on.

Kõige mugavam on tänapäeval kaupa muidugi netist tellida. Loomapäästegrupi tavaari saab kaeda ja osta Tallinnas Sõle loomakliinikust ja Koertekeskusest Sõpruse puiesteel. Viljandis pakub taolist võimalust Piia Vilu väikeloomakliinik. 


Ka e-poes tasub läbi astuda, see ongi vast kõige mugavam variant.