25 mai 2019

"Loomapäästegrupi sümboolikaga tassid nüüd müügil!"

Hea nädal oli! Peaaegu, et loomalaipadevaba nädal.Kaks paranemislootuseta auto alla jäänud kiisut kosuvad ja keeldusid teise ilma minemast. Ida-Viru kass on nii tubli, et pärast igapäevast füsioteraapiat hakkas ise käima! Uskumatu, aga tõsi!

Täna sain esimese laari Loomapäästegrupi heategevusmüügiks mõeldud tasse ka kätte. Ka siin toimus uskumatu asi ja paar asjakest läksid kaubaks suisa sel ajal kui lahti pakkisin ja riiulitele sättisin. Rahvale meeldis. Tore! Ilmselt veel toredam on teadmine, et iga sõõm hommikukohvi aitab mõnda looma või lindu paranemisele lähemale. Eks ole?




Tassidele on rivistatud meie edukamad kunded, kes sisuliselt teisest ilmast tagasi on toodud. Nagu ikka, siis üle 99 eksemplari me üht kujundust ei telli.

Algselt vaid gängi inimestele mõeldud t-särk ja tass läks rahvale nii peale, et ilmselt laseme ka need vabamüüki pärast üliväikeste muudatuste tegemist.

Kui teised organisatsioonid on vastutustundlikud, hoolivad, head, tublid, siis meie pole. Loomapäästegrupp võtab asja rohkem suure lusti ja lõdva randmega ja meie rokime! Me rokime valu ja julmuse vastu. Me rokime loomade eest ja oleme nõrgemate poolt!

Tavaari saab soetada Tallinnas Sõle loomakliinikust ja Koertekeskusest, Piia Vilu loomakliinikusse Viljandisse jõuab see esmaspäevaks. Tartusse Penneri loomapoodi ilmselt natuke hiljem. Mõistagi saab kõike tellida ka koeratoit.com e-poest. Kui hästi läheb, siis lisandub müügikohti veelgi.

Täna osaleme aga lausa kahel laadal ning mõistagi laotame ka nänni laiali. Mustakal oleme koos Timmu kliiniku rahvaga. Sindis aga tuiame niisama ringi. Lehtveer on koertanäituse kohtunik ja valmis juba praegu allkäemaksu vastu võtma. Rohkem saate teada kui järgmised lingid lahti klikkate.

Tänan kõiki asjaosalisi alates trükifirmast Perrepro ja Fifaa. Teistele asjaosalistele ja meid toetavatele kliinikutele ja kauplustele mõistagi ka kniks ja kraaps! Mõnusat nädalavahetust!