02 mai 2019

"Nädala kokkuvõte"


Ei saanud siiski kahjuks asja, sest käpp oli tema väikseim mure nagu hiljem selgus. Vähk, neerud ei töötanud, song ..... saate isegi aru. Jube kahju, ta oli nii äge ja tore kiisu

Rakvere kana ehk rabahani

Paraneb. Nädal on veel garantiinis, siis kliinikusse operatsioonile. Levivad jutud, et "VALNER PISTIS NAGUNII HANE POTTI!"



Millal ma enne mõne looma potti olen pistnud? Vahet pole! Maitses hästi. Tervitan ühe teise organisatsiooni Pärnu aktivisti, kes jalga väristab. Miks see üldse tema asi on? Meie ei raiska aega uurimisele, mida teised ühingud oma kassi, konna või kärbsega teevad. Keskenduge parem arvete maksmisele, mitte ärge laske kliinikuid aina naeruväärsematel põhjustel üle!

Mõni arvab, et vist me poleks pidanud seda hanekõnet vastu võtma. Teised arvavad, et me ei peaks oma kõnesid edasi suunama. Anname ikka, metsloomad Metsloomaühingule, teised mujale kui enda juurde ei mahu. Hani mahtus ja mahub veel. Kassi hoiukatega on kitsas käes, koerte omadega peaaegu ka.


Täpi annetused

Oodatult on kadedaid ja mõned teovõimetud loomatüübid on vihast sinised. Tore. Sellest ka vastavad jutud. Veel toredam ja tavaline rutiin.

Puhas rõõm on teile närvidele käia ja luban, et tulevikus on Loomapäästegrupp veel tublim ja aitame veel rohkem loomi! Võtke meie gängi nagu tanki või buldooserit, mis igast sopast ja mülkast läbi murrab!

Tehke järgi, mitte ärge halisege! Või kiruge edasi. Tegelikult vahet pole - me ajame oma asja nagunii edasi nagu kõik need eelmised aastad teinud oleme! Miks me nii palju jõuame? Me kirume vähem ja soovime kõigile, kes kasvõi natukenegi midagi loomade jaoks teevad, ainult edu.

Lõuna-Eesti koerapeks päädib krimasjaga. Omaette küsimus kas pollarid alustavad. Luud õnneks katki pole. Gäng maksis arve ja kutsa sai kliinikust koju, jõhkard on vist veel kinnimajas. Äkki kirjutan isegi kui aeg on küps. Praegu ei saa.

Ida-Virus auto alla jäänud kiisu võitleb vapralt oma elu eest. Luud terved, aga obadus pähe tahab taastumist. Ka tema seisund halvenes märgatavalt ja täna saan temast rääkida vaid minevikuvormis.