13 november 2022

"Mina, pedofiil"

Täna on mingi päev nagu ja ülistuskõnesid tuleb kut oavarrest. Nõme! Iga päev peaks olema isadepäev ja emadepäev ja lastepäev ja vanavanematepäev. Vähemalt võiks proovida nii elada.
 
Eks ma proovin ka. Ometigi on see tänapäeva arusaamisi arvestades väga ohtlik. Vähemalt isade- ja lastevaheline lähedus peab olema välistatud, kui just häbistatud ja pedofiili-silti otsaette ei taha saada.

Mina olen enamuse oma tittedega lähedane. Äkki isegi "kuritegelikult" lähedane. Unustage ära kõik senised (pseudo) pedofiiliasüüdistused, sest tegelikult olen mina Eesti pedofiil nr.1 ja põhjusega, sest olen neid puhtaks pestnud ja magama kaisutanud. Olen neid musitanud ja kallistanud. 

Piltegi on tehtud, mis tänapäeva standardite järgi vist siivutud ja lubamatud. Appi-appi ja isegi taguotsad said omal ajal puhtaks pühitud. Kus selle häbi ots ja see ju ometigi peaks viitama rämedale seksuaalsele hälbele? 

Tänapäeva isadel on laias laastus seega paar valikut - olla hea isa ehk potentsiaalne pedofiil või olla sitt isa ja hoida eemale. Viimane on mõistagi kasulikum, aga eks igaüks otsustagu ise.
 
Ise olen üritanud esimese variandi kohaselt elada ja seni ei kahetse. Vaevalt, et kunagi hakkangi, süüdistagu või terve ilm. Sülitan sellele!
 
Katame lauad! Täna luban üle pooleteist kuu isegi vägeva suutäie magusat! Mõnna ja nämma! Elagu lapsed ja issid! Emmed mõistagi ka!