22 september 2022

"Millised teod väärivad Sinu arvates sel aastal loomasõbraliku ja -vaenuliku teo tiitlit?"

Eesti Loomakaitse Selts otsib taas, keda kiita ja kelle suunas näppu vibutada. Valiku teeb mõistagi rahvas. 

Tublisid on palju, aga pahategijatest eraldub tänavu selgelt üks - Tartu Koduta Loomade Varjupaik (loe: Tartu Koduta Loomade Tapamaja), koos totaalse lauskriitika alla sattunud kauaaegse juhi Kirkke Roosaarega, kes vassides ja sulaselgelt valetades oma nägu püüab päästa.

Hilja Kirkke, hilja ja sellele oleksite pidama mõtlema enne kui samal õhtul varjupaika toodud koertelt eluõiguse ja tuleviku julmalt võtsite!

Meenutan, et nende koerte näol oli tegu pärandvaraga, mida oleksite pidanud hoidma nagu silmateri kuniks pärijatering selge ja notar tunnistuse välja annab! Hiljem väita, et keegi nn pärija andis oma nõusoleku, on jama ja seadusevastane. Äkki ka mina olen vanahärra Pauli pärija? Kujundan seisukoha ja ehk annan endki üles!

Pikkade aastatega tuleb tülpimus peale ja silm enam ei sära. Äkki on ka palgad nii väikesed, et selle eest tulevad tööle vaid loomi vihkavad lupardid?
 
"Ei tea ma teie asju, aga siis tehke kohad loomi armastavatele inimestele vabaks ja käige mujale, mitte ärge tapke ega otsige hiljem ajuvabasid põhjendusi ja õigustusi!!!"

Ja veel. Kui plaanid endale kassi või koera võtta, siis võta ta Tartu tapamajast, sest eales ei tea millal "spetsialistide kolleegium" nad tigedate või haigetena süüdimatult maha tapab!
 
Seotud lood:

Mina arvan nii, aga Sina esita oma kandidaadid alljärgneval lingil klõpsates hiljemalt 25.09.2022