12 september 2022

"Hommik koerterannas"

Kui tõenäoline on, et satute võõras riigis rehvi lõhkedes just täpselt koerte ujumiskohta, kus oli isegi dušš nende jaoks olemas? Dušš pole luksus, aga sool vaja ju karvade vahelt kätte saada. Meri nimelt vägagi soolane.

Taevane märk loomasõbra jaoks. Hommik Aadria mere ääres, Rijeka linnas. Tuli naine. Tore ja armas. Rääkis isegi inglise keelt. Ohkan, sest mees tal olemas ja neil teised kombed kui meil. Siit juba ei murra. Ei tahagi. Tore, et ka niimoodi saab.


Ülitoredad inimesed. Ei ütle linna kohta "wow", aga inimesed on puhas kuld. Väga abivalmid.
Minu penid haukusid taas kogu linna üles. Pole ka imestada - koeri tuli ju aina kümneid juurde.


Muljeid on veel sadu kui mitte tuhandeid, aga ei viitsi kribada. Pole Hemingway, kes metsatukka kümne peatüki kaupa kirjeldab.

Poiss käis meres. Siiski külm, mingi 24 kraadi. Ise kogun veel julgust, et minna - septembri keskpaik ju, aga lähen. Fakt!

Tänane kogemus - mere ääres metslase kombel campimine on Horvaatias võimatu, aga inimesed on superluks. Siiralt.

Võttis üks daam käe kõrvale ja viis rehviremonti. Olen vaimustuses ja võtan naiseks. Vale puha. Nüüd nutab ja kohalik legend järve täis nutvast "Lindast" kogub tuure.

Tegelikult on tore - mitte riik ja linn vaid inimesed - ten points! Siiralt, see on armas.
Veel on paar episoodi soolas, aga eestlased on au sees. Uhke tunne ja tegi südame soojaks. Püüan seda mitte mustata.


Ahjaa, rehvi remont - 10 eurtsi. Suhtumine 1000 pluss ja töö kiire korralik. Kodust kaugelt ju! Toredad inimesed. Megaäge! Eesti sõbrahind ca 30. 
Tahaksin seda ka kodus võõraste vastu näha. Siiralt!

Lõhnab mo senise elu parima puhkuse järele. Meestele teadmiseks, et naised on veidi matsakad, hea rinnaga, aga mitte libud, kes poole oma elust flirtimisele ja tähelepanu püüdmisele kulutavad. Ärge seda siis unustage kui siiakanti satute ja austage kohalikke arusaamu ning tavasid!