23 september 2018

"Miks te Assaku koerale ikka annetusi lunite?"

"Miks te pole teatanud, et annetusi rohkem vaja pole?"

"Mis mõttes?"

"Mul on kindlad andmed, et seda koera, kes enne Jüri ringi auto alla jäi, enam pole!"

"Mul on küll teised andmed"

"Ärge hakake pihta!"

"No ma siis ei hakka. Ilmselt räägite te Assaku koerast ja juba üleeile õhtul lõin ta labidaga loomasõbralikult maha. Eks ikka selleks, et mitte annetusi ravi peale kulutada. Kliiniku rahvale andsin mõistagi altkäemaksu, et nad vait oleksid ja kaasa mängiksid.


Tänaseks on kogunenud täpselt 1,34 miljonit eurot, mille eest kavatsen osta suurema maja, uue auto ja noorema naise. Loodetavasti mu vastus rahuldas teid ja ärge enam kunagi rohkem helistage!"


Miks küll keegi peab sellist juttu levitama hakkama, aga taolise pasaga on kokku puutunud vast kõik MTÜ-d, sest "murelikud kodanikud" on valvel! Kõige narrim on muidugist see, et pahatihti on need "muretsevad kodanikud" teisest MTÜ-st nagu ka ühele ajalehele hiljuti vihje saatnud tegelased. Napakad unustasid ära, kus ma enne töötasin ja arvasid, et pahatahtlik salakiri jääbki vaid nende teada. Nendest lojustest ja sitaraiujatest kirjutan mõni teine kord pikemalt.

Assaku kutsa on aga tegelikult täitsa elus ja lamab vaikselt. Mõistus on tal paigas ja suhtleb väga ettevaatlikult, sest iga liigutus teeb vaatamata valuvaigistitele meeletult haiget. Siis ta mõistagi niutsub nii, et see lausa lõikab sinust läbi. Homme oleme juba targemad, aga täna näikse kõige suurem murelaps olevat purunenud vaagen, sest see on katki ikka väga vale koha pealt.



Ta on jube äge ja armsa olemisega kutsa ning olen veendunud, et temale kodu otsimine küll probleeme tekitada ei tohiks kui muidugi enne omanikud välja ei ilmu. Täna nad pole igatahes teada andnud ja ehk nii ongi parem!

Seniks lootkem ja soovigem koerale head, mitte ärge mõistke kommentaariumis süüd ega kakelge nagu segased!. Ka sel teemal kavatsen ma vast juba homme korralikult "paukuma" hakata ja pihta saab nii mõni tuttav kui võhivõõradki!

"Assaku koer" jagab praegu inimesed ja isegi loomasõbrad väga selgelt kahte leeri, mis on tegelikult omane kogu planeedile ja inimkonnale. Assakul auto alla jäänud täna veel nimetu kutsa lugu on tegelikult lugu inimlikkusest ja mõistmisest. See on selline lugu, mis peaks sügavamalt endasse vaatama panema ka need inimesed, kes väidavad endid loomasõbrad ja humanistid olevat ......

Kindlamast kindlam on see, et selle koera päästmise kulud lähevad samasse suurusjärku Jõelähtmel auto alla jäänud Vespa omadega. Sestap hoian "kübara" raha kogumiseks jätkuvalt liikvel. Kes aga ka tõesti arvab, et ma noorematele piigadele mulje avaldamiseks raha nuian, jätku loomulikult annetamata! Mina tänan!

Loomapäästegrupp MTÜ
EE437700771003183318
"Assaku koera ravikulud"


Annetusnumbrile 9
00 23 23 helistades toetate selle koerakese ravi 10 euroga.