15 september 2020

"Kes keda?"

Vandeadvokaat Robert Sarv kaitses inimõigusi ja kehtivat seadusandlust - olevat hää küll. Mina, niisama mees, loomade omi Eestimaa Loomakaitse Liidu ja Loomapäästegrupi esindajana - seadus ikka täitsa jama! Sõnavabadust kaitsesin natuke ka. 

Halastamatu vastasseis lõppes hullema kismaga, mida riigikogulane Oudekki Loone püüdis oma eluga riskides lahutada. Robertil oli kaasas kohtunikuhaamer. Minul püügipuur, ling ja lindude püüdmiseks mõeldud kahv. Hoope jagati mõlemalt poolt. Vaatlejana saates olnud Jahimeeste seltsi tegevjuht Tõnis Korts võttis laua alt lõpuks relva. Kõlasid paugud. Vaikus. Meeleheide. Pisarad.

"Kraanakaamera" taga olnud Andrus Rebane minestas ja lubas töölt lahkuda - polevat turvaline enam ja läheb homsest sapööriks. Saatejuht Krista Lensin tõusis barrikaadidele ja nõudis ajakirjanduslikku sõnavabadust. Robert oli vastu. Mina ka. Ajakirjanikud olgu üleüldse vait!

MUPO esindaja hakkas kõigile trahvikviitungeid välja kirjutama - avalikus kohas korrarikkumine. Robert protesteeris. Mina ka. Sedapuhku toetas meid kogu ETV kollektiiv. Lõpeks kirjutas vaid iseendale - plaan tahtis täitmist.


Ründasin Lensinit selja tagant, eest ei julenud, aga Oudekki reageeris ka seekord ja tõttas Kristale appi. Veri. Meeleheide. Pisarad. Oudekki lubas ülesnäidatud vapruse eest pr. Lensini presidendikandidaadina välja käia. Robert oli vastu. Mina ka, sest pakkusin oma koer Ruudit sellele kohale.

Nii käest pole asjad rahvusringhäälingus veel kunagi varem läinud. Verdtarretav tulemus on näha ETV+ ekraanil juba homme õhtul 20.30 saates "Kes keda?" 

NB! Lastele, rasedatele, vanainimestele ja nõrganärvilistele on see õudukas raudselt keelatud. Ei soovita ka teil vaadata! See oli ikka karm andmine! Ise praegu EMO-s, tehakse vereülekannet. Lensin on kõrvalpalatis. Küüs läks katki. Lausa kahest kohast. Ainult naised mõistavad seda valu ja traagikat.

Kui ma välja ei vea, siis teadke, et te kõik olete mulle kallid ja armastan teid kogu südamest!
Armastan ma jeee, aga nii on vist kombeks öelda ......