10 juuli 2019

"Homme pöidlad pihku! Teeme jälle midagi uskumatut!"

"Tere, pöördun teie poole murega. Käisin eile Vaindloo saarel, kus töötavad eakad mehed, kes 15 aastat tagasi toodud kutsika eest tänini hoolitsevad. Nad on koerale head sõbrad ja koer ka neile tore seltsiline olnud.

Inimeste suhtes ülisõbralik, kõik inimesed, kes saabuvad, küsib aga pai ja kallistusi. kuid sellel koeral on mure. Nimelt ta päraku lähedale on tekkinud muna. Arvan,et mingi healoomuline kasvaja. Tänaseks ta mädaneb elusalt, vaevaliselt saab kuidagi külili visata, aga ma ei tea kuidas ta kakab? See on kohutav! Samas ta sööb, peseb end ning kõnnak on vanuri kohta ülihea.

Te teete loomade heaks imetegusid ja ehk suudate ka temale viimased aastad kinkida või siis piinadest vabastada. Saarelt koera kätte ei saa, sest ta pole eales mandril käinud ega teistsugust elu näinud. Vanahärrad kardavad, et ta reisi üle ei ela. Äkki tulete koos loomaarstiga saarele?

Kolmapäeviti toimub piirivalve poolt meeste vahetus, siis oleks kindlasti võimalik sinna saada. Mehed on ise on ka väga õnnetud, ütlesid, et nad pole saanud arsti, kes sinna kohale läheks. Nad on ikka uurinud ja tahavad oma sõbrale parimat. Mehed, kes seal töötavad on juba vanemad pensionärid."


Ikka tuleme ja ikka aitame. Oleks juba eelmisel nädalal tulnud, aga siis oli piirivalvekaater rikkis. Nüüd on korras ja juba homme põrutame saarele ja siis hoidke kõik omi pöidlaid ja varbaid, et operatsioon ikka õnnestuks. Riskid on suured, sest opereerime kohapeal, aga teeme kõik endast oleneva, et see vahva sell mõned aastad veel valuvabalt vanahärradele seltsi saaks pakkuda.

Teie toetus on väga teretulnud, sest pangakonto näitab sellist naeruväärset jääki nagu 260.- eurot. Sellega väga rallit ei sõida ja loomi ei aita. Mina tänan ja loomulikult raporteerin juba homme õhtul kuidas see meretagune päästeopp meitel läks.

Loomapäästegrupp MTÜ
EE437700771003183318


Loomade-lindude ravi saab toetada ka meie annetustelefonile helistades:

900 23 23 (10.-)