12 juuli 2019

"MINGE MUNNI!"

Võib olla olete tähele pannud, et kui Eestisse liialt kauaks paigale jääda, siis tahtmatult muutud ka ise kiuslikuks ja kurjaks vingupunniks. Sestap on kõigil lausa hädavajalik siit korraks leelet lasta ning rahva vaimse tervise säilimise nimel võiks riik seda lausa toetada.

Sama lugu on loomakaitsega - laibad, vigastatud, võetud ja minema visatud loomad, ühe piinad või surm julmem kui mõistus suudab aru saada. Ei tohi kaua selle keskel olla!





Ilmselt olen üks vähestest, kes järjepanu nii pikalt selle vere, mäda, pasa, rahapuuduse ja häda sees vastu pidanud. 

Loomulikult on vahepeal olnud lühikesi pause, sest muidu võtad tõesti malaka ja taod järjekordse loomapiinaja või ükskõikse kodaniku lihtsalt hakkalihaks. Siis jälle kisa taevani, et loomakaitsjad on vägivaldsed.

Kes mind tunnevad, teavad, et olen üsna pehme loomuga jobu, kelle kannatusterihm venib ilmlõpmata pikaks ja kes suudab enesevalitsuse säilitada isegi siis kui armastatud naise teise mehega voodist leiab. Nüüd on piir aga taas käes.


  • Lool tilluke koer - kiirused väiksed , aga pidurdada ei saanud - MINGE MUNNI NII AUTOJUHT KUI OMANIK, KELLE KOER JUBA PIKEMAT AEGA JÕLGUB.
  • Hipodroomi kass - Kiisu viiakse omanikule tagasi ning ongi looma elu otsas! MINE MUNNI VÄRDJAS! ILMA SINUTA OLEKS SEE LOOM ELUS KURADI JOBUST LEHM!
  • Maardu Debora ja Marta - Joodiknaine lööb koeral saba maha, hülgab ja teeb tont teab, mida veel. Seejärel võtab uue koera. Inimõigus! MINE MUNNI JA JOO METANOOLI KURADI RÕVE EIT!
  • Pääskülas endise naabrinaise kass, kes oli koos perega maja ees teepervel. Nimme sõideti kõigi silme all üle ja vajutati seejärel minema.. MINE MUNNI VALGE JEEBI OMANIK JA JÄRGMISENA SÕIDAN SUST ENDAST ÜLE!
  • Metsanurmes tilluke koerake, kellest armsamat annab otsida. Ikka oli vaja koerale lähedale minna, püssitoru näkku suruda ja tulistada! MINE MUNNI, SAA VÄHK JA SURE ÄRA TÕBRAS NING ÄRA PAHANDA KUI MA SU KURADI TARE KOOS PEREGA MAATASA PÕLETAN!






  • Minge munni politseinikud ja prokurörid, kes te loomadevastaseid kuritegusid ei uuri!
  • Minge munni kohtunikud, kes te olete teinud loomapiinamisest naljanu,mbri ja normaalse ilmingu!
  • Minge munni poliitikud, kes te seda kõike soosite!
  • Minge munni valijad, et te neid ükskõikseid tõpraid taas ja taas tagasi valite!
  • Minge kõik munni, kes te loomade, teiste elusolendite ning loodusega nii käitute!

Need pole kaugeltki Kõik lood millega otse või kaude hiljuti kokku puutusin vaid üsna tühine osa.

"Enamus inimesi on head!", väidavad mõned napakad.

"On nad jeee! Tulge mõistusele ja vaadake mida inimene kasvõi teiste inimestega teha suudab, loomadest rääkimata! Headuse ja mõistmisega planeeti ei valluta ja toiduahela tippu ei jõua! Minge õige munni kui viisakalt väljenduda!"

Nagu isegi aru saate, siis pärast taolist kuu algust on viimane aeg nädalaks-paariks aeg maha võtta, muidu saab minust tõesti sarimõrtsuk. Lähen nüüd ise ka munni ......