07 jaanuar 2017

"Miks on Heiksil närvid läbi?"

Miks on Heiksil närvid läbi? Miks ta süda puperdab? Miks ei suuda mees enam keskenduda ning uitab tänavatel hiliste öötundideni välja ega julge koju minna?

Rumal küsimus! Mida te ise teeksite kui peaksite pidevalt end soolasambaks oma enese kodus ehmatama? Neiu ise peab end mõistagi "õrnaks valgeks daamiks", kes pingutab vaid MINU tähelepanu nimel.

"A-ha-haa, lubage naerda!", ütleksin ma selle peale, sest taolised üleelamised lõppevad varem või hiljem intensiivravipalatis või kabelis. Aga äkki see on ongi temakese eesmärk? Appi ja säh sulle tähelepanu ja sümpaatia otsinguid!


Nüüd siis teate miks mu käed värisevad ja kuskohast kokutamine on pärit. Ja miks ma nitroglütseriin taskus ringi käin ja miks ma öösiti alla teen.

Siinjuures kaastunne kõikidele saatusekaaslastest meestele. Pidage vastu! Me lihtsalt peame vastu pidama! Kasvõi laste nimel, sest ka nemad on ju närvivapustuse piiril ja vajavad tuge kui emme kolli mängib! Ma olen mõtteis igatahes teiega ja kui teil peaks validooli või xanaxit vaja minema, siis andke aga teada - minu käest saab poole hinnaga ........