16 september 2021

"Tehtud! Fahle loomakliinik sai avatud paugu ja lilledega?"

Eile oli taas põhjust pokaale kõlistada, sest pealinn Tallinn sai ühe uhke ja tehnika viimase sõna järgi varustatud loomakliiniku juurde. Siinjuures tuleb mainida, et tegu on ilmselt kõige kõrgemate lagedega loomakliinikuga meite riigis.

Milleks nii kõrged laed? Kasutan talupoja mõistust ja üritan välja nuputada. Kliimasoojenemisest ja võõrliikide invasioonist olete vast kõik kuulnud ning kaugel need kaelkirjakute hordidki on? Eks ole ja nüüd on meil vähemalt valmisolek, kus ka neid tegelasi ravida. Nii ma arvan.


Loomakliinik ei pea olema igav steriilne kipsist karp ja Fahle loomakliinik on selle ehedaks tõestuseks. Interjöör on rahustav ja kõnniks justkui metsas. Avamise taga samad mehed, kes Loomade Kiirabikliinikut ja Billy loomakliinikut veavad. Neil juba terve hunnik kliinikuid ühe mütsi alla kogutud ja Fahle ei jää teps mitte viimaseks.


Kohal olid kõik, kes olema pidid ja ei hakka nimesid ette vuristama. Tuttavad näod kõik, aga see ka loomulik kui nii kaua loomadega jahmerdanud oled. Nii palju küll veel mainin, et Fahle tugevuseks on kõik suuõõndega seotud probleemid ja ka koduvisiite tasub sealt majast tellida. Vägev!


Dokumentaalfilme jälgides olete vast teinekord märganud reporteri "sabakergitust", kus ta mainib, et kaameraid muidu ligi ei lasta, aga sedapuhku tehti talle "ekslusiivne erand". Jeee! Kergitan siis ka oma saba ja pakun teile sama ekslusiivselt pidulikust avamisest klõpsitud galeriid oma Facebooki lehel vaadata.