19 november 2015

"Miks me küll oma haridussüsteemi häbeneme?"

Kui eestlased midagi kuskil saavutavad, siis on suured uudislood ja vägevad pealkirjad garanteeritud. Täna aga millegipärast me häbeneme oma haridussüsteemi, sest sellest pole kuulda kippu ega kõppu kui paljud tumedanahksed kodanikud just meie ülikoolide kasuks üleöö otsustanud on.  Me räägime kümnetest ja kümnetes, kui mitte sadadest üliõpilastest, kes on pikalt saatnud Harvardi, Cambridge, Oxfordi ja teised õppeasutused ning tulnud siia maailma serva, Jumala poolt hüljatud maale ning me vaikime?!

See on häbiasi küll ja siin peaks eestlaste loomupärast tagasihoidlikkust hoopistükkis sarjama ja seda ma teengi Ja mida peavad tundma meie väikesepalgalised õppejõud? Nad teevad ennastsalgavalt tööd ning suudavad inglise ja eesti keelt praktiliselt mittevaldavatele vennikestele asjad selgeks teha meie oma emakeeles. See on lausa fenomenaalne ju, aga peavoolumeedia jäärapäiselt vaikib? See tekitab põlisrahva seas mõistagi põhjendatud küsimusi.



Nii ei maksagi imestada, et rahva seas levivad jutud, et Tallinna lennujaamas justkui käiks pilkase öö varjus kibe tegevus ning lennukid, mustade meestega pardal, muud kui maanduvad iga natukese aja tagant. Tugevdatakse turvameetmed, kaamerad lülitatakse välja jne jne! Tõde pole aga nii salapärane kui algselt tundub, sest ainukesena siin maakeral õpetatakse just Eestis paari eriala, millest sõltub kogu planeedi, kui mitte kogu selle päikesesüsteemi tulevik. Valitsus viis mind kurssi, et tõesti ühe programmi raames tuuakse siia kodanikke kelle IQ on üle 400, aga ega see mingi eriline saladus polevat.

Tänaval võite muidugi „tudengitega“ ise ka juttu teha ja pärida, et mida nad siin teevad ja kuidas Eestis meeldib. Vastus on ette antud ja nad vastavad kui ühest suust: „Õpin ülikoolis“. Millist eriala sa õpid? „Noh seda ülikooli-värki“ ikka, aga uskuge mind, et edasi pole mõtet pinnida, sest nad väga tahaksid oma erialast rääkida, aga lihtsalt ei TOHI!

Ilmselt te mu juttu ei usu, aga seadke oma sammud mõnel õhtul kasiinosse. Mustamäelased võiksid minna näiteks Magistraali kasiinosse ja viis-kuus „välistudengit“ sealt vast ikka leiate. Irvhambad hakkavad kindlasti kohe tänitama, aga pange oma suumulk parem heaga kinni, sest kõik teavad, et tudengid kõikjal maailmas kogunevad õhtusel ajal ikka kasiinodesse ja pole siin näpuga midagi näidata! Tartlased võitlevad iga tudengi eest, aga ikka kipuvad nood rohkem pealinna. Vastus on tegelikult lihtsamast lihtsam – teil pole kasiinosid, kus üliõpilased puhata ning õppida saaksid! Nii lihtne see ongi, aga „Heade mõtete linnas“ sellest aru ei saada.

Selge see, et kõik tumedanahalised pole tudengid ning paljud on vastabiellunud, kes koos mõne eestlannaga suure armastuse leidsid. Tänitama hakata pole aga jällegi vaja, sest „Eesti naiste ilu“ on ületanud juba ammuilma ka  transkosmilised piirid ning kui siin käivad nendega abiellumas juba tulnukad, siis miks neegripoisid seda tegema ei peaks? Küsimused on liigsed!

Muide, paljud ei tea veel, aga ameerikamaal Nevada osariigis asuv „Area 51“ ongi tegelikult just taoline salastatud baas või kosjakontor kui soovite, kus eestlannade ja tulnukate abielusid on juba alates kuuekümnendatest sõlmitud. Küsite kindlasti, et miks seda peab salaja tegema ning miks meie lehed sellest ei kirjuta. Vastus on lihtne ja pole siin tegelikult mingit vandenõud vaid küsimus on maailmarahu säilitamises. Teiste riikide naised nimelt lihtsalt solvuksid, et tulnukaid neid ei taha ning varem või hiljem lõpeks see suurema sõjaga. Teate ju ise seda va, naiste viha ja vaenu!