28 november 2015

"Kehtiv karistuseadustik diskrimineerib pagulasi!"

Peaminister pakkus väga targalt et kui Rootsisse enam ei mahu, siis sealt ülejääva krabame endile. Peaministri büroo hinnangul on väga oluline , et meie inimesed ei kukuks kohe sildistama, a la see on terrorist ja see on pätt. Ega ikka ole küll ja kohe seletan miks. Me kõik eksime ja võime rumalusi teha ning ega iga automaati või raiutud pead hoidev isik ole kohe automaatselt terrorist.

Valge inimeste välja mõeldud terror pole tegelikult üldse sobilik kirjeldamaks pagulaste korraldatud ULAKUSI. Teiseks on aafrikamaal juba aastatuhandeid kestnud taoline tava, et hommikuse virgutusvõimlemise käigus sörgitakse naaberkülla, kus trukitakse paar neiut läbi ning möödaminnes jäetakse ka mõned mehed oma peadest ilma. See on nagu rahvussport sealmail ja võrdeline kehakultuuri edendamisega meie mõistes. Nii et püüdkem esmalt ikka mõista, mitte kohe hukka mõista.



Teiseks inimesed muutuvad, kohanevad olustikuga ja sestap ei saa välistada , et automaadi käest pannud ja pommivöö eemaldanud pagulane ei taha muutuda. Teda terroristiks sõimates me aga tõukame teda tagasi uusi ulakusi tegema ja see pole juba meie endi turvalisuse huvides. Eks saate sellest ise ka aru kui veidi kainemalt mõtlema hakkate.

Seetõttu tegin Justiitsministeeriumile ettepaneku karistusseadustiku üle vaatamiseks ja kaasajastamiseks. Minu parandusettepaneku kohaselt tuleb selgelt eristada nn valgete ja mustade tehtud kuritegusid ning võtta seda arvesse ka karistuste määramisel. Sõna TERROR ja TERRORIST käivad valgete kohta.

Mustad seevastu nagu ma ka eile mainisin, sooritavad PAHANDUSI ja on seega PAHALASED, kellele määratakse ka mõnevõrra leebemad karistused. Näiteks iga „PAHANDUSE“  tagajärjel hukkunud 50 inimese kohta mõistetakse karistuseks üks kuu vabadusekaotust ehk 50 laipa 1kuu, 100 laipa 2 kuud jne.

Esmakordselt taolise asjaga kokkupuutunutele mõistetakse karistus mõistagi tingimisi, aga laibahunniku kuhjumisel saavad nad tunda juba kogu Eesti seaduse rangust. Igati õiglane ja kes vastu vaidlevad, siis kohe pea maha! Aitab mölast, parastamisest ja vingumisest!

Veel ühe uuendusena pakkusin välja, et sõna „VÄGISTAJA“ asendamist. Esiteks on see juba veidi halva kõlaga ja solvav isegi valgete jaoks, mustadest rääkimata.

Sestap kutsutaks tulevikus taolise seksuaalakti sooritanud valgeid „VIGURVÄNTADEKS“ ja musti lihtsalt „PRAGULASTEKS“.

See on ka õiglane, sest tänapäeval ei saa enam tõttöelda isegi arstid, kohtunikud ega politseigi aru kust maalt see vägistamine algab ja kust maalt lõpeb. Lisaks pole ka teadmamehed tõsikindlalt tõendanud, et ohvrid seda tegevust ka kindlalt ei naudiks.

Keeleinspektsioonile tegin samuti mõned ettepanekud ja on siililegi selge, et musti lapsi ei saa nö valgetesse lasteaedasse sundida ning solvavaid nimetusi tuleks samuti vältida. Ärikatele siis mõtlemisainet ja soovituslikud nimed oleks järgmised: „Minipagula“,  „Pagulasekene“, „Pagulatsekesekene“ jne.

Tulen veel sel välja ka kampaaniaga „Aita pagulast“, mille tarbeks valitsus eraldas oodatust küll vähem raha, aga ma ei vingu ning loodan selle 630 000 euroga kuidagi hakkama saada. Nagu nimigi ütleb siis kogu kampaania elustab meie empaatiavõimet ja võtame slogani „Aita pagulast“ ning mõtiskleme veidi. Sõna AITA PAGU-LAST, aita PAKKU põgenenud inimest või vaest LAST. Ka kalgim eestimaalane peaks ju seda lugedes heldima ja oma abikäe ulatama. Eks ole?

Muide, käisin nädalavahetusel Stockholmis ja tänud siinkohal Estonia teatri kollektiivile, kes laenasid mulle musta habet ja parukat. Ei-ei, mitte et ma nüüd väga kartnud oleks, aga Stock pole enam päris see, mis mõned aastad tagasi ja parem karta kui kahetseda, nagu siinmail veel öeldakse.

Ja käisin siis kuningriigi pealinnas ikka asja pärast ning kohtusin Astrid Lingreni järglastega. Kallid sõbrad, mul on hea meel teile esimesena teatada, et enam pole Pipi Pikksuka isa Eefraim Pikksukk, neegrite kuningas Kurrunurruvutisaarelt vaid kuulus šeik Mustapha Ibrahim, kellele ka inglaste Queeni nimeline rahvakunstiansambel kunagi ühe laulu pühendas.

Rootsis on enamus raamatud juba müügilt kõrvaldatud ja parandused viiakse sisse. Ka Pipi ise hakkab kandma burkat, aga kompromissi tulemusena tehakse sellesse kõrvade juurde punaste patside tarbeks augud. Nagu isegi näete siis midagi võimatut pole siin päikese all ning kõik sõltub heast tahtest.

Nii et kallid kaaskannatajad püüdke harjuda ning kohaneda, sest nagu eilsetes uudistes üks tark tolerant mainis, siis pomme plahvatab ja sellega tuleb ainult harjuda!“ Harjugem siis ja pildiolevale pahalasele siis:“Welcome to Estonia!“ Ja nüüd kõiki jõule ootama ja lepime kokku sõbrad, et musti jõule, ikka musti jõule me ootame! Eks ole?!