29 jaanuar 2024

Sünnipäevakisma vahekokkuvõte

Higi, pisarad, pettumine ja taevani ulatuv ebaõiglus. Vähe sellest, et naised on hõivanud juhtrolli valitsuses ja õigusmõistmisorganites, meditsiini- ja haridusasutustes, toitlustuses ja sotsiaalsfääris ning varsti ka politseis ja sõjaväes, on nad mäekõrguselt üle ka loomakaitse tegevustes.

Marju Karini hällipäev on selja taga ja ta palus kingiraha annetada Loomapäästegrupile. Teen kiire vahekokkuvõtte - Karini kingirahaks on annetatud üle pooleteist miljoni. Minule lojaalsed seltsimehed on seni esinenud lahjemalt ja nende arvele jääb 64 tuhat. Õukei, hunniku nulle lisasin juurde, aga imetilluke liialdus näitab seda "sünnipäevakismat" lihtsalt palju vägevamalt.

Põle hullu, sest minu punt pole sprinterid vaid maratoonarid, kes taktikaliselt ootasid Marju fännklubi tulemuse ära. Nüüd me stardime. On ka viimane aeg, sest notariaalselt sõlmitud lepingu kohaselt pean kaotuse korral olema pr. Karini seksori terve pika nädala. Lisaks pean ma nii tema kui ta elukaaslase ees sel ajal tänava puhtaks pühkima ning palmilehvikuga suve esimesel kuul tuult lehvitama. Säästke mind sellest häbist ja alandusest! Ma väga palun! Nuuks-nuuks!

Ja kui mitte minu pärast, siis vähemalt Nõpsi ja Rutsi pärast, sest need uhked koerad ei elaks kindlasti seda häbi üle kui nende peremees ühtäkki kahtlase väärtusega orjaks muudetakse. Kahtlustan, et nad on võimelised isegi oma truuduse unustama ja panevad mind vanadekodusse.

Juba kolmapäeva õhtul loeme annetused üle ja siis kannan teile ka kohusetundlikult lõpptulemuse ette. Suured tänud ja elagu sugudevaheline võrdsus. Mõistagi elagu kõik karvalised ja sulelised ning nende raviks ja eluõiguse tagamiseks ettenähtud summa suurendamine on juba teie võimuses.
  • Loomapäästegrupp MTÜ
  • EE437700771003183318
  • "Heiki kingitus"