26 jaanuar 2024

Sünnipäevakisma - Marju vs Heiks


Pole saladus, et jaanuarikuus on sündinud inimkonna

parimad esindajad ja mida kuu lõpu poole nad ilmavalgust nägid, seda vägevamad nad olid, on ja saavad ka edaspidi olema.

Eile pidas hällipäeva Delfi hall kardinal ja tegelik niiditõmbaja Helen Eelrand ning olgu ta siinkohal tuhandest õnnitletud. Pean kahetsusega teatama, et täna ei suuda see portaal eriti uudiseid toota, sest Helen sokutas kõhulahtistit kõikidele kolleegidele kohvi sisse, kes teda õnnitlemast unustasid. Neid oli paraku üsna palju ja ärge arvake, et delfikad õpetajate streigiga liitusid vaid paljud neist istuvad lihtsalt pelleris ega saa seetõttu tööd teha.

Kiusust ei saanud üle ega ümber ka eile oma 84.sünnipäeva tähistanud Loomapäästegrupi juhatuse liige Terje Parra, kes käitus täpselt samamoodi nagu Helen. Seega ei maksa ka sellest ühingust täna loomadele suurt tulu tõusta.

Ka antud lugu on kantud vihast, kadedusest, võistlustuhinast ning puhteestlaslikuks ärapanemisest. Ja nimelt arvas Marju Karin, et tal on nii palju raha ja häid empaatiavõimelisi sõpru, et kinke ta see aasta ei soovi ning tema kingitustele kuluva papi võiks annetada hoopis Loomapäästegrupile. Ei usu? Sähke ja lugege oma ihusilmaga SIIT

Egas ma saa nüüd talle alla jääda, sest mul on veel rohkem raha ja veel rohkem kaastundlikke tuttavaid ning võit peaks raudselt tulema. Lisaks olen ma palju-palju ilusam ka. Elame-näeme ja võistlus ning verine võitlus alaku! Tõde selgub 31.jaanuaril, sest just selle päeva õhtul loeme laekunud annetused üle. Mõned aastad tagasi tegin seesamuse FB sünnipäeva annetuste kogumise kaasa ja siis ei tulnud tuhkagi. Eks näis kuidas tänavu läeb?

Kõik mu tuttavad, sõbrad ja võhivõõradki ühinege ning ärge laske sel naisel mulle ära teha. Meessugu on ohus ja loomad vajavad abi! Selleks pole miskit muud vaja teha kui kandke endale sobiv summa Loomapäästegrupi arveldusarvele EE437700771003183318 ja lisage selgitusse siis vastavalt kas "Marju kingitus" või "Heiki kingitus."

Me mõlemid koos Marjuga täname ja pärast seda halastamatut metsikut mõõduvõttu teeme koos ühise aktifoto. Teeme me jeee ja unistage edasi! Et te lootusi mitte jäädavalt purustada, siis küllap see foto siiski tuleb. Ehk juba siis kui tähistame 80-dat sünnipäeva. Nii, et natuke kannatust on teil vaja varuda.