14 september 2021

"Ohh õnnetust! Korraldasin jälle suure jama!"

Paanika, hirm, kilked ja karjed. Ei midagi erilist vaid keegi Valner, lauakommete ekspert, läks Haapsalusse hommikust sööma. 

Võõrausulised naised, maskid ees, lahkelt võõrustamas ja lootust avaldamas, et Taliban ka nende linnas kohe-kohe burkad kohustulikuks muudab. Ja siis see juhtus. Kogu laud ja põrand ja diivan olid piima täis.

"Anna andeks! Kujutasin sind alasti ette ja käed läksid nõrgaks - seepärast piim maha kukkuski", tõin oma käpardlikkuse põhjuse välja.

"No nii kole ja hirmus ma nüüd ka pole!"
, asetas Evelyn käed sõjakalt puusadele.

"Otse vastupidi, otse vastupidi! Ideaalsete "kurvidega" alasti Veenus kangastus mu silme ees ja pea läks uimaseks - veri kogunes mujale, noh!"

"Ja siis kukkusid läbustama. Kuidagi lahja on see kraam sul ja täiesti valesse kohta?"

"Mis parata? Ealised iseärasused!"

Edasine erootika- ja pornograafia sugemetega dialoog ei kannata siinjuures teieni toomist, sest selle iga silp vastas seksuaalse ahistamise pügalatele. Nüüd kukkusid juba ka teistel meestel, kes einestama tulnud, piimad maha. Naised aga jõid ühe sõõmuga omad klaasid tühjaks, hingeldasid ja pühkisid otsa eest higi. Totaalne läbu! Häbi tahtis ää tappa!

Nädalavahetusel pidavat "Aafrikas" pidu olema. Pidulikult lubati mind lahti ja seejärel uuesti kokku lappida ning otsast otsani ära ahistada. Midagi pole parata - tuleb minna. Bioloogia ja hormoonid ja tavapärane sugudevaheline flirt. Ei muud. Mõne arust muidugist räme seksuaalne väärkohtlemine .....