24 september 2021

"Lind siin, lind seal, lamavad iga nurga peal ....."

Paraku nii ta on ja teateid lindude kohta tuleb palju. Kohe nii palju, et ei jõua kokku lugeda, kõigile reageerimisest rääkimata. "Traumalindudega" on asi lihtne, sest rippuv tiib või lahtise luumurrukoht jääb kohe silma.

Mida aga teha nendega, kes väliselt täiesti terved näivad? Mõned lihtsalt puhkavad ja teevad minekut kui lähemale läed. Teised püüavad pead keerates end kaitsta ja nokaga näksida. Eest ära nad enam ei saa - haigus lülitab närvisütseemi välja. Vastik ja rõve lõpp ja siin ma ei räägi praegu kümnetest vaid ikka sadadest ja sadadest lindudest! Jutt siis suvest, õnneks nüüd jupp maad rahulikum.

Arstid neid väga ravida ei saa - ei osata lihtsalt. Kõigile röntgenit, teste, vereproove ja muid protseduure ei võimalda aga meie rahakott. Vedelema ka ei saa jätta. Edasi mõelge juba ise .....

Kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähem ja suurimad tänud siinjuures Medical24.ee rahvale, kes heast südamest meile hädavajalikke testreid lausa suure kastiga annetasid. Veel sel nädalal jõuavad need igasse Eestimaa nurka Loomapäästegrupi vabatahtlikeni ja kasvõi korraks tõusevad meie tegutsemisvõimalused uue kvaliteedini.


Firma välisseinal jäi silma ka üks kiisukuulutus - Tallinnas, Kadaka teel asuvast Univeti loomakliinikust tegi üks ehmunud kassike minekut. Küllap kartis nii väga arsti.

Oleks ääretumalt tore kui Mira-nimeline kass tänu sellele postitusele ka kodutee taas üles leiaks! Äkki keegi on näinud? Lisan igaks juhuks omaniku numbri - 56211928