15 juuli 2021

"Päiksest ja maast ja muustki"

Päeval ma vihkan teda ja pühin higi. Õhtul armastan ja täiega. Päikesest siis jutt.

Nii see vast siin elus käibki. Egiptuses üritas üks tüüp, vaarao, kogu rahvast päikeseainuusku keerata, kuigi Ra oli niigi boss. Ei õnnestunud.

Päike ei ole hea, ta üritab sind oma kiirguse ja kuumusega tappa. Maa koos oma magnetväljaga on hea ja hoiab elu.

Mõistagi on mõlemat vaja, et ma koos sinuga siin kivi peal tiksuda saaksin. Püüa aga seda meie keskkonnaametile seletada. Kohe lastakse maha.

Tähelepanek nr.1 - keskkonnaministeerium ja -amet on kõige keskkonnavaenulikumad ühendused, mille eesmärk on vaid pappi teenida. Terroristid! Looduse vastased terroristid! Nii vähemalt tundub.

Oli siin juttu ka koostööst. Paraku Loomapäästegrupp nagu ka Ameerika Ühendriikide valitsus terroristidega läbirääkimisi ei pea.

Õnneks nad veel päikeseni ei jõua ja nende missioon on maal kogu elav ära hävitada alustades arulagedast metsaraiest. Mis kõige lahedam - me ise maksame selle kinni. Sorry lapselapsed! Pole hullu. Lollid peavadki välja surema ....

Päeval tuli üks kaebus ka. Päikse peale kituti:

"Hobused on lõõmava päikese käes ja neid söövad parmud."

"Kas vesi on ees?"

"Tundub, et on, aga ärge öelge jälle, et te midagi teha ei saa!"

Saame ikka teha ja mul on ülimalt hää meel avalikkusele teatada, et Loomapäästegrupi salalaboris on uue ülirelva, mille kõrval aatompomm on hädine rakulka, katsetused lõppjärgus.

Loodetavasti juba septembris saame selle "põleva kera" taevast alla tulistatud ning siis saabub ka hobustele meeldiv jahedus. Seniks aga saadame kõik vabatahtlikud suksude pealt parme eemale peletama.

Täitsa okey vastus ju? Minu arust küll.