04 juuni 2021

"Puhkus pekkis!"

Loomapäästegrupi bossid on läbinud range KAPO ja NATO kontrolli ning omavad isegi suuremat ligipääsu riigisaladustele kui meie riigijuhid. 
Proua Peaminister näiteks ei tea, et ka Eestil on niì tuumapomm kui ühte rabasse peidetud UFO-de maandumisplats. Meie teame. Ai pekki! Lobisesin välja, aga jäägu see meie ja Delfi lugejate vahele.

Ja helistas eile üks NATO juhtvõll, kelle pagunitel on tähekesed nii suured ja rasked, et vaene mees on lausa kängu nende all vajunud.

"Eesti vetes liigub radaritele nähtamatu venelaste allveelaev. Viimati nähti seda Muhumaa rannikul. Tehke kahjutuks! 
Ja võta 10 kilo plutooniumi ka kaasa - ameeriklaste sama nähtamatul allveelaeval sai kütus otsa."

"Kuradi andetud käpardid! Jälle peame meie keset puhkust nende jama klattima ja Eesti julgeoleku tagama!", oli kindral-leitnant Nõps ääretult tige.

Tegelikult kardab Nõps laevasõitu, aga eila sai ta oma pika elu esimese merereisi kätte. Rutsil va merekarul oli see juba kolmas kord üle lainete loksuda. 
Lõpetuseks võite kõik maha rahuneda - venkude allveelaeva tiris Ruudi öösel kaldale ja meeskonna saatsime Lümanda lauta sunnitööle. Kriis on lahendatud ja Kolmandat maailmasõda ei tule! Ärge tulge tänama! Tühi asi ja taolised operatsioonid sel ajal kui te rahulikult magate, on meie kui NATO salalöögirusika igapäevane töö ja tüütu rutiin.