09 juuli 2018

"Uhke on olla kõhukas mees!"

Ma pole ammu midagi võitnud. Täna võitsin. Igatahes "Nunnum kõhuke 2018" konkursi panin üsna ülekaalukalt kinni. 

Teise koha saanud Harjumaalt pärit maanaine Pille kasutas dopingut ehk rasedust, aga sohk võitu ei toonud. Naistel pole tegelikult järjepidevust! Juba nelja kuu pärast poseerib Pille alasti Facebookis ja demonstreerib kõigile oma lamedat kõhukest. 


See on kindel märk naiste sihikindluse ja järjepidevuse puudumisest. Täna on nad uhked nende ajutiste ebamääraste "kühmukeste" üle ja seejärel eputavad juba hoopis teistsuguste kõhukestega. Häbi! No tõesti!
Lõppude lõpuks lähevad nad ju veel ka ajakirja ja räägivad kui raske oli 9 kuud seda koormakest kanda ja mehed sellega hakkama ei saaks!

Halloooo tüdrukud, naised ja memmekesed! Ma kannan kogu elu ja ei proovigi seda kuskil salaja maha poetada. Vähe sellest! Ma pidevalt suurendan "maimukese" kaalu ja ei piirdu mingi tühise 3-4-5 kiloga! Täna ei lähe siit 30 kilosest rasvapolstrist, mida isegi hülged kadestavad, ka kuul läbi! Meessoo au sai igatahes päästetud ja õiglus jalule seatud!

Jeeee, naised kiljusid ja loopisid pesu lavale, kõlas riigihüm ja anti medal, kõik tahtsid mu kõhtu silitada, silmi valgusid pisarad - uhke on olla eestlane, uhke on olla kõhukas mees .....

Pille - 6 kuud
Heiki - 636 kuud