21 märts 2017

Jõelähtme avariikoer: "Neljal käpal jookseksin autodest ka kiiremini!"

Sai eile üle jupi aja Jõelähtmel auto alla jäänud ja hoiukodus taastuval ning Vespaks ristitud kutsal külas käidud. No on ikka energiat! No on ikka mängulusti ja elutahet!

Margus ja Monica hoolitsevad tema eest ihu ja hingega ning see annab ka tulemusi. Tõsi, pihta saanud esikäpp paraneb üliaeglaselt ning tänaseni pole selge kas närvid lõplikult taastuvad või mitte?

Momendil käpp "tolkneb" enamasti niisama tühja ja kutsa kasutab seda väheke vaid jooksmise ajal. Jalutades mitte ja abiks polnud ka maailma teisest otsast tellitud ja kohale toodud spetsiaalsest lahasest.

"Ta jookseb kolmel käpal kiiremini kui meie omad neljal!", ütleb Margus oma hoolealust õrnalt silitades.

Amputatsiooniga me ei kiirusta ja anname Vespale aega - ehk juhtub ime ja käpp hakkab taas korralikult tööle. Ja Vespa puhul tasub imedesse uskuda, sest üleüldse on suur-suur ime, et ta ellu jäi ja meid oma kohalolekuga täna rõõmustab.

Püüdsin teie tarbeks ka mõned fotod klõpsida. Tegin neid lausa oma paarkümmend, aga tee või tina, seda koera pildistada enam ei saa ja piltidel nähtav "udukogu" ei püsi enam pudeliski paigal ning tahab vaid joosta ja mängida! 

Täielik energiapomm, kelle kõrval on Välek või Duracelli jänku pelgalt aeglaselt komberdavad memmekesed!


Paariks nädalaks jääb ta veel hoiukodusse, aga Vespa tahaks juba päriskoju minna. Kui puhkusereisilt naasen, siis hakkan sellega tõsiselt tegelema. 
Nii et andke aga teada kui soovite talle kodu ja armastust pakkuda: info@loomakaitse.eu