11 november 2015

"Soovite halal-liha? Aga palun ja tule tapa kasvõi oma käega lambukeää!"

12219337_1523093368011491_2785375215076661499_nLäheb lahti ja raha ei haise ning "loomaärikad" pakuvad moslemitele juba loomi killimiseks. Eks seda ole muidugist kõikse aeg tehtud, aga olgu kohe öeldud, et nii Eestimaa Loomakaitse Liit kui Eesti Loomakaitse Selts olid selle vastu, et meil elavad 3 juuti ja 4 moslemit saaksid loomi tappa nagu ise tahavad ning soovisime selgelt taolise isetegevuse keelustamist. Seletasime, et meil on kombeks loomad ikka eelnevalt uimastada, aga keda see huvitas.
Põllumajanadusministeerium raporteeris rahvale, et loomakaitsjad olid asjaga päri ning tänu ministeeriumi ametnike ennastunustavale tööle saavutati KOMPROMISS!!! Kiss my ass kompromissimeistrid ja tegelikult "mängiti" hoopis kodanikuühiskonda ning meid kaasati nö moe pärast sellele arutelule. Otsus oli ammuilma tehtud ja eestlaste tavad neile suurt korda läinud! Võõrausuliste õiguste eest seisis iseäranis vapralt tollane regionaalminister Siim Kiisler, kelle veendumuse kohaselt toovat loomade religioossel eesmärgil hukkamist reguleerivate sätete kehtetuks tunnistamine kaasa ebaproportsionaalse riive põhiseadusliku usuvabaduse teostamisel! Vat nii lollid eesti matsid, saite nüüd targemaks?! Pagan, aga kas ka maausulised võisid nüüd loomi ohverdama hakata? Vat ei mäleta, aga vist ikka ei võinud küll.

Nii et kes aga tahab pühitsetud noaga lammastel ise kõri läbi lõigata ja siis vaadata kuidas nad Allahile meelepärasel kombel verest tühjaks tilguvad, siis seadke aga sammud Mulgimaale. Eve Arm on täpselt nagu härra Mauruski alati kodus kui raha tuuakse. Kuulutus ise on siin: Salam aleikum. Ma edastan järgneva pakkumise: / I will forward the following offer:
Tere, oleme mahe lambakasvatustalu Viljandimaal ja pakume võimalust moslemitele oma reeglite kohaselt koha peal lammast tappa või ka elusalt müüa, olenevalt soovist. Varem on mõned moslemiperekonnad seda võimalust kasutanud ja otsustasime, et võiks ka suuremale ringile pakkuda.
tervitades,
Eve Arm
Murese talust Viljandimaalt
tel.5107682, evearm1@gmail.com
www.murese.ee FB: https://www.facebook.com/Muresetalu

Kes veel Halal-liha soovib, siis astuge aga vastavatesse restodesse sisse ning kommetele vastavalt tapetud öoomade liha on täiesti saadaval. Tüübid ise notivad neid! Huvitav mida VTA asjapulgad selle peale kostavad?
http://www.islam.pri.ee/index.php?id=931