11 juuni 2023

Aitäh Maive, Vello ja Lill!

Elus peab kõik tasakaalus olema ja sestap postitan peale ühiskonda šokeerinud lapseohtu sadistide videot, milles nad metsasukaid arulagedalt tapsid paar head lugu ka näitamaks, et maailm pole vaid julmurite päralt.

Esimene lugu läheb soojade tervituste ja tänutundega Rootsimaal elavatele Maive Mikk'ule ja Lill Nyström'ile. Mõistagi tunnen sügavalt kaasa Maive abikaasa Vellole, kes oli sunnitud lausa annetuste all sõnas otseses mõttes kogu reisi kaasa tegema. 

Seda võtke muidugi kerge huumoriga, sest ta lööb hea meelega oma naiska tegevustes kaasa ja loomi armastab mees mõistagi ka.

Maive ja Lilli tööks on tegelikult inimeste aitamine. Seda teevad nad südame ja hingega unustamata sealjuures vaeslapse rollis olevaid loomi, kes vast poolele inimkonnast korda ei lähe.

Maive Mikk on ka varasemalt Loomapäästegrupile vajalikku kraami toonud ja sedapuhku sai ühing kätte järjekordse toidulaari. See koorem läks jagamisele Eestimaa Loomakaitse Liiduga. Põhiosa oli taas koertele mõeldud ja sestap palusin veidi tähelepanu ka kassidele.

"Kohe hakkame koguma! Kui ise Stockholmi satud, saad kiirelt kätte! Meil käib see kähku," oli Maive koheselt abi- ja lahinguvalmis.

Tuleb vist minna? Eks näis? Igatahes kniks ja kraaps Maive. Lill ja kogu te punt, kes te ka väljamaal elavatele loomadele kaasa mõistate tunda!