06 aprill 2022

"Vaimsed häired"

Vaimsetest häiretest jahuti koroona-perioodil - kohe väga halvasti olla olnud, sest pered pidid koos istuma ja teineteist taluma.

Toona ei mõistnud, millest nad räägivad, aga täna on ka minul vaimsed häired. Õigemini olen murdumise äärel ja näiteks sellised sõnad nagu gaas, nafta, majandussanktsioonid ja vaba maailma "karm vastus", suudavad mind juba nii närvi ajada, et oi-oi-oi .....

EL tegi uued sanktsioonid. Jälle uued ja veel karmimad juba väga-väga-väga enneolematult karmidele sanktsioonidele lisaks? Mnjah, õukei ja tundub kuidagi kohatu. Saadame ukrainlastele riideid ja loomadele toitu?

Napakad! Buldoosereid on sinna vaja saata, et tänavatelt laibad kokku lükata ja ärge hulkuvate loomade pärast muretsege - surnud inimesi, keda järada, on sadades vedelemas.

Ahjaa, kus on ÜRO sinikiivritest rahuvalvajad? Muidu töllerdavad kõikjal! Julgeoleku nõukogu? Naljanumber. Putin on ka vaimse häirega? See võib ka tõsi olla, sest iga normaalne inimene oleks alustanud Baltimaadest, mis oleksid paari päevaga käes olnud ja alles seejärel pidanuks ukrainlased sihikule võtta.

Praegu peaks andma vandile niimoodi vastu nina, et ta järgmised sada aastat haavu lakuks. Kui seda ei tehta, siis toimub järgmine areng: Venemaa tõttab idavirulastele appi ja seal tehakse rahvavabariik. Pole võimalik? On ikka ja putinlasi, kes sellest unistavad elab meil kümnetes tuhandetes. Ei usu? Kes neid z-tähti siis nii agaralt avalikku ruumi kritseldavad?

Ajan jahu ja meie kui NATO-riigiga nii ei lähe? Annaks Jummel, kuigi mingi tühise Eestis elava 1,3 miljoni aborigeeni pärast vaevalt keegi Kolmandat maailmasõda alustada tahab ja küllap ka siis hakatakse hoogsalt hukka mõistma ja sanktsioone kehtestama.

Püüdke mõistuse juurde jääda selles ebanormaalses situatsioonis ning ärge laske neil argadel ja käpardlikel sanktsioonidel viimast aru peakolu seest minema viimast ....