07 veebruar 2022

"Ohh seda lapsesuud!"

Tegin Nõpsiga õhtust jalutusringi ning meie ees sattusid talveõhtut nautima emme ja tütar. Aastaid nii kümne ringis. Tütrel muidugi, emme oli veidi vanem.

Tore läbisaamine oli neil ja muudkui lobasid täiesti vahetult. Just selline võikski vanemate ja laste suhtlus ideaalis välja näha. Hakkasime neist mööduma kui tütretirts korraga küsis:

"Emme! Kui ma "anaalseksin", siis ju rasedaks ei jää? Mida see üldse tähendab?"

Ema tegi kõva "oih" ja pani käe suu peale. Seejärel vaatas mulle ehmunult otsa. Hakkasin naerma ja kui anaalseksiteaduste professor lubasin lapsele ise lühikese selgituse:

"Vaata kullake, selle asja peale ei tohi nii noorelt liiga palju mõelda - jääd kohe rasedaks! Vaata või mind - mõtlesin ka ja nüüd suur kõht ees. Ajaloos oli veel üks naine, kes lihtsalt niisama paljast mõttest rasedaks jäi. Temast on isegi teatud raamatus pikalt juttu! Iga asi omal ajal ja praegu naudi lihtsalt lapseks olemist!"

Saime natuke naerda ja lobasime veelgi. Õnneks pälvis lapse edasise tähelepanu Nõps ja siis ta päris koera kohta sada küsimust sekundis. Tore seik ja tore kohtumine. Hästi avatud ja armas laps.

Tuleb meelde endagi poisiga juhtunu kui välja läksime. Äkki oli viiene ja küsib, et kuhu läheme? Vastasin, et linna naisi sebima. Ta muudkui pärib, et kas selle või tolle sebime ära ja näitab ebaviisakalt näpuga. Ma siis vingerdasin, et üks on liiga pikk, teine liigapaks või noor. Jalutame parasjagu "Laste Maailma" juures kui korraga näitab ühele neiule:

"Tema on ju väga ilus!"

"Tõesti on, sul on hea maitse!"

Ja siis ta lasi käest lahti, lippas minema, hüüdes vaid, et sebib ta ise ära. Aga ohh häda, neidis läks üle tee ja siis see meeleheitel hüüatus tuli nii, et tänav kajas:

"Issi-issi! Ta läheb üle tee! Kas jooksen järele! Ma tahan ta ära sebida!"

Kutsusin tagasi ja lubasin, et sebime kellegi teise. Ülejäänud rahval oli igatahes väga lõbus. Mul ka, kuigi seda pole vist paslik öelda. Poisil oli mõistagi tuju lännu, mis lännu - elu esimene sebimine ja kohe aia taha! Lubasin lohutuseks, et õhtul vaatame porri:

"Kui see on see paljaste tissidega film, siis kindlasti vaatame?", sai tulevane täkk laksust hea tuju tagasi.