01 august 2021

"Otsin naist!"

Veidi tõsist juttu ka ja naist vaja siva-siva! Ja kuskohast teda tänapäeval ikka leida kui mitte Fuckbookist või mõnest muust sarnasest kohast. Ma ei lähe ju Stromkal mõne tädi juurde ega kutsu võhivõõrast endale koju. Eks ole?

Niisiis naist vaja! Millist? Ei aja nõudmisi väga lakke ja jään realistiks. No ta võiks olla tark, aga mitte taiplik. Kena, aga mitte väga. Väga kena võiks siiski ikkagi olla - siis ei jää kauaks kätte ja teised rabavad ää enne kui läilaks läheb või tüdinema jõuab hakata.

Töökas muidugist võiks kah olla, aga mitte väga. Hoolitsev nagu emme kindlasti, kirglik nagu armuke, hea kokk, osav rätsep ja mõned tühised pisiomadused veel.

Loomulikult on väga raske ühelt inimeselt nii palju nõuda ja need isikuomadused võivad jaguneda ka erinevate naiste vahel. Arvestades aga mu vanuse ja tervisliku seisundiga, paluks tulevikus siiski ükshaaval ja eri päevadel "kodus" käima hakata.

Mamma-Mia! Telefon juba heliseb! Ma nii põnevil! Kut poisike lausa! Pulmakellad, pulmakellad! Üldse ei imesta - megaromantiline ja üdini aus kuulutus ju kah!