01 detsember 2018

"Väga palju tigedaid inimesi ehk kuidas ma koosolekutel käisin."

Koos on hea olla ja sestap väisasin nädalavahetusel igasugu erinevaid koosolekuid, kus tore rahvas kogunes. Esmalt astusin sisse feministide veiniõhtule ning ronisin lavale sõna võtma. Viisakalt, malbelt ja naeratades loomulikult:

"Tere kallid naised. Olen seda meelt, et naise põhitegevusteks on mehe seksuaalne rahuldamine, koristamine ja laste sünnitamine. Muuks te ei kõlba. Ameeriklased tegid suure vea kui teiesugustele lollidele kodumasinatele 100 aastat tagasi valimisõiguse andsid ja tööle lubasid minna! Täna nad ise ka kahetsevad ....."

Neiu Fideelia-Signe tõusis püsti, haaras tabureti ja lõi selle jalgupidi mulle silma. Tulin tulema. Euroopa Loomakaitsjate kongress mõistis taolise vägivaldse teguviisi hukka ....

Edasi läksin Erakond Eestimaa Roheliste koosviibimisele, kus viisakalt naeratades pikemalt jorutamata astusin kohe tribüünile:

"Kallid rohelised! Ajaloost on teada, et mitte ühegi tsivilisatsiooni ajal pole looduskaitsjad võitnud. Te jääte progressi teele ja hoopis teid peaks kivisöe, puidu ja nafta asemel põletama!"

Roheliste juht Zuzu Izmailova hakkas taburetti otsima, aga Aleksander Laane pani lihtsalt lahtise käega vastu vahtimist. Euroopa Loomakaitsjate kongress mõistis taolise vägivaldse käitumise hukka. Politseisse tegin selle julmuri kohta avalduse! Ennekuulmatu käitumine! Rohelised on vägivaldsed lurjused! Vähemalt Sassikene on kevadiste valimiste ajal kinnimajas! Jeee!

"Hea sotsiaal-demokraat on surnud sotsiaal-demokraat, sest vägivaldsemaid jõhkardeid ja väärakaid annab ajaloost otsida!", hõikasin viisakalt ja malbelt naeratades haakristiga lipuga sotside peakorterisse astudes.

Sven Mikser hakkas pastakatega loopima. Viimane, mida minema joostes kuulsin, oli vastu ust lendav klammerdaja. On ikka tõesti tigedad need sotsiaal-demokraadid! Euroopa Loomakaitsjate kongress mõistis taolise vägivaldse teguviisi hukka ....

Kassisõpradegrupis alustasin samuti viisakat diskussiooni:

"Te olete idioodid kassisõbrad! Kas te teate, et Euroopa kodukiisu ökoloogiline jalajälg on viis korda suurem kui Aafrika keskmisel suguvõsal! Kõik kassid tuleb hävitada ja see konkreetne samm päästab planeedi ja miljoneid inim-, linnu ja hiireelusid."

Grupi eestvedaja Katrin Gaver haaras tigeda kassi ja ässitas selle mulle kallale! Ai-ai-ai, miks need inimesed küll nii vastikud on? Ma ju avaldasin ainult viisakalt arvamust! Ja naeratasin ju ka!

Õhtul maja ees kohtasin naabri-Koljat. Alustasin viisakalt. Enam ei naeratanud, sest eelmised vastikud inimesed võtsid igasugu naeratamise isu ära.

"Kolja, eks ju vaba mees vabal maal võib rahulikult oma arvamust avaldada?"

"Muidugi võib! See on ju demokraatia. Meie Keskerakonnas oleme alati sõnavabaduse poolt!"

"Väga hea Koljakene, Võta siis teatavaks, et kõik kesikud on müüdavad sead ja su naine on üks väga kole vana lehm! Poole linnaosa meestega aelenud libu on ta ka! Su lapsed on ka lollid ja sama koledad muide!"


Ohh sa raisk ja absoluutselt arusaamatu miks Kolja taskust noa välja võttis?! Minge pekki küll! Kuskohast selline kurjus tuleb? Euroopa Loomakaitsjate kongress mõistab kõik taolised vägivaldsed teguviisid hukka ....