02 aprill 2020

"Mida see kassiomanik küll teeb?"

Mustamäe, Tammsaare tee elanikele on silma jäänud üks imelik naisterahvas, kes oma kiisut rihma otsas veidi jõhkralt talutab. Kass tõmbab millegipärast maadligi, aga rihma ja perenaise vastu ta ei saa. Viimases hädas pöörduti minu poole.


"Tere Heiki! Olen FB grupi "Kassisõbrad" liige ja täna postitasin sinna video. Soovisin, et see jõuaks omanikuni ja et ta veidi mõtleks. Kurb on lihtsalt vaadata juba mitmendat korda sellist vaatepilti. Veidi paneb muretsema ka, et kui juba majade vahel nii käitub, siis mis veel seal kodus toimub?


Võimalik, et tegelikult on hea inimene, aga pole lihtsalt kannatust? Ei tea, aga nii raske on vaadata. Eelmine kord lausa karjusin aknalt , aga tal oli kõne pooleli - võibolla kuulis, aga polnud midagi vastu öelda. Mis taolisi inimesi vaevab?"


Vastan.

"Ilmselt soovis omanik kassi üles puua või tahtis kaelalülidele vigastust tekitada. Samas ei saa välistada ka võimalust, et naisterahvas on end olude sunnil liiga jämedaks söönud ning see takistab kummardamist, et õues hirmunud looma sülle võtta."


Kallis Tammsaare tee kassiomanik! Kindlasti oled sa tore inimene ja ka see on vahva, et kiisuga üleüldse jalutamas käid. Saan aru, et päevast päeva samade laste, mehe ja kassi nägemine mõjub ruineerivalt ning soovid neist lahti saada. Soovid neid tappa!

Sa ei valinud aga kõige kergemat teed või on asi oskamatuses. Õpetan. Tõmba jalutusrihm üle puuoksa ja niimoodi õnnestub oma lemmiku poomine palju paremine. Natuke ripub ja tõmbleb, aga siis oled temast vaba ning võid asuda laste kallale. Kui mehest jõud üle ei käi, siis hella feministidele - nemad ikka aitavad kui teised sinust aru ei saa!

Sorry see tögamine. Ma ei näe videost hästi, aga kui rihm on ümber kaela, siis on halvasti. Traksidega pole hullu, kuigi silmale on paha vaadata. Võib-olla on uus loom majas? Võib-olla pole traksidega harjunud? Võib-olla ajab õu hirmu naha vahele? Ma ei tea, aga siis peaks omanik oma looma julgustama. Peaks temaga tegelema. Antud juhul jääb mulje, et naine käib "kassi jalutamise" sildi all lihtsalt oma armukesele helistamas.