13 aprill 2020

"Maskiball"

Maskid, maskid, maskid ja üks suur maskiball käib täistuuridel. Nii rahvarohket balli pole siinmail varem nähtud. Minu sissetuleku juures muidugist maski osta pole võimalik.

Sestap kasutan vanamoori stringe. Aga jälle häda - need nii napid ja nirud, et kisuvad kõrvalestad ettepoole nagu pärdikul. Pole hullu! Öösel kleebin teibiga peanaha külge tagasi ja hommikuks on kuju taas õige ning kõik kordub ...

Hullemad lood on aga ühe allpool asuva kehaosaga. AIDS-i paanika alul kästi kasutada ja kanda alati kondoomi. Pidavat olema turvaline. Lisaks ei jäävat naised rasedaks.



Kannan, juba mitu head aastat. Aga nende preskudega ka omad mured - pigistavad ja kallid ka. Nii vahetangi iga kolme päeva. Vahepeal kannatan pissihäda. Nüüd põis suur kui jalgpall ja neerud ka jupsivad.

Perearst ütles nüüd korraga, et ma olevat valesti aru saanud. Mine pekki tarkpea! Mulle aitab! Pidage mind vastutustundetuks, aga homme kannan ainult vanamoori stringe! Mul on jummalast poogen kui need naised nüüd järjepanu rasedaks hakkavad jääma!