29 märts 2020

Rubriik "Palju toredaid inimesi" aina täieneb uute kangelastega!

Lugege ja mõelge kaasa!

Emme ja koeraomanik hakkab haukuvaid koeri killima kui neid tuppa kinni ei panda. Segavad noh! Tuleb meelde veel üks noor emme, kes palus minul kui loomakaitsjal (?!) korraldada erakorraline kitsejaht Peetri kandis, sest üle tee jooksvad kitsed kujutavad ohtu tema lapse elule ja tervisele.

Mnjah, naine, kes enam rase pole, palub hakata tiineid kitseemmesid tapma? Tore-tore ja empaatia missugune! Ise sai vaevast just lahti ja kohe kukub teisi rasedaid nottima!

Täna Strokmal ka üks titt röökis ja pritsis ilma maskita pisikuid kilomeetri kaugusele. Raudselt koroonas, sest terve laps nii ei nutaks. Äkki vanemad peksavad ja laps palus omas keeles, et me hoopis ta nende jubedate inimeste käest ära päästaksime? Ka see on võimalik.

Õnneks olid vanamooril tampoonid kaasas ja laenas mulle. Pistsin kõrvadesse. Ja sealt ma siis selline ilus tulin - mask ees, kummikindad käes, tampoonid kõrvas .....




Abivalmis politseinik tuleb vastu ja vehib nagu dirigent mu näo ees. Ma ei kuule miskit - tampoonid kõrvus ju. Lõpuks pollar karjub kut meelevigane:

"Halloo kodanik! Te olete tampoonid kõrva unustanud! Eriolukorras keelatud, sest siis ei kuule valitsuse teadaandeid!"

Ma vastu, et ärgu röökigu, sest tampoonid on kõrvas ega kuule seetõttu absoluutselt mitte midagi! Mina sain hakkama, aga mu koerake, kel kuulmine sada korda parem, sai šoki. Nüüd haugub kokutades kähiseva häälega poolsosinal. Andsin talle paki validooli korraga sisse. Kes selle korvab? Lastekaitse liit või?

Ilmselt järgmine kord kui kuulen kuskil nutvat last, siis lähenen vaikselt ja röögin täiest kõrist, et ta oma kuradi beebilt hääle maha keeraks, sest vastasel juhul juhtuvad kolm vastikut asja .....

Kurat elada ei lase! Kepivad ja sünnitavad ja siis NORMAALSED inimesed, kes asjasse üldse ei puutu, peavad kannatama! On ikka ilmaelu! Eks ole?