30 märts 2020

"Katame lauad! Gavercat nr.19 ehk BIBI kolis Tartusse päriskoju! Hurraa!"

 Aega võtab , aga asja saab ning eile naeratas päike lõpuks ka Bibile, kes pikisilmi uut kodu ootas. Mida ma pläran! Ei oodanud ta ühti, sest Kristiina juures on elu kut lill, aga nüüd saab ta vähemalt privaatsust ja hellustele ainuõigust kogeda. See on talle uudne kogemus.

Võibolla oleks plats Gaveri kassidest juba ammu puhas, aga me natuke ikka valime ka. Eks ikka selleks, et kiisu enam kunagi halba elu kogema ei peaks. Kristiina Pärgma, kes Bibi eest hoolitses, on tema uue perega väga rahul:

"Bibil küll vedas! Lubati, et kiisul ei saa enam mitte kunagi mitte millestki puudus olema ja oli kohe näha, et temast saab väga armastatud, hoitud ja hellitatud kiisu.

Enne tulekut tegid loomapoes puhta töö ja ostsid Bibile kraapimispuu, toidu ja jooginõud, mänguasju ning liivakasti. Hästi toredad noored olid! Lubasid pilte uuest elust ka saata. Hoian sind kursis, aga palun muuda registris Bibi andmed nüüd õigeks!"


Teen oma kodukontori (vabandust, aga see sõna hakkab juba kergemat iiveldust tekitama) sahtli lahti ja loen Gavercatid üle - 18 uutes kodudes ja 9 alles ootavad. Päris hea töö! Kas pole?