16 märts 2020

"Kohutav! Nii paljud saavad nüüd ju rikkaks!"

Elame praegu väga raskel ajal. Ja nimelt on paljudele eestimaalastele vastuvõetamatu ja talumatult raske kõrvalt vaadata kuidas teatavad kodanikud hullumoodi rikastuvad.

Toidu- ja ravimitootjad, kaupmehed ja teisedki alatud tüübid. Kaubanduskeskuste ja poodide omanikud ärgu üldse näole andku! Kägistan ära otse tänaval need rikkurid! Nii raske on seda taluda!  Ja siis veel need peldikupapri tootjad! Puhta miljonärid ju kõik! Alates tehase koristajast kuni valvurini välja! Sigadus kuubis!


"Puhta persega surmale vastu!", loosungid töötavad täiega ja inimesed va süütud lihtsameelsed annavad oma raske tööga teenitud eurod ära! Lihtsalt vastik!

Tänu hoolikalt sepitsetud kuulujutule saab järgmise aasta Rikaste TOP-is näha ka viinatootjaid! Vihkan täiega. Väga raske aeg, aga kuidagi peame ju vastu pidama.

Kodus passides vastu pidama?! Nad meelega sundisid meid väevõimuga kodudesse, et me sellest rikkusest osa ei saaks. Sellist vandenõu pole veel siinmail nähtud?

Siioni vennaskond? Vene luure? Vabamüürlased? Euroopa liit? Naabrimutt Vera või hoopis mu vaenulik eksnaine? Vabariigi valitsus? Kes küll selle taga võiks olla?