25 aprill 2017

"Alati tuleb massi sulanduda ja koos huntidega ulguda!"

Fritsude seas Max Otto von Stierlitz'i nime kandnud Maksim Issajev'ist oli Teise ilmasõja ajal palju abi. Vennike ise läks aga lõpuks spioonieluga nii sassi, et unustas oma pärisnime Vsevolod Vladimirov üleüldse ära.

Me asja nii hulluks ei aja ja nimesid vahetama ei hakka, aga mul on hea meel teatada, et täna astus ellu esimene lend spioon-loomakaitsjaid, kes hakkavad siis edastama vajalikku luureinfot nii politseisse imbunutena kui ka kohtusaalist.


Kõige rohkem lootusi paneme me mõistagi aga loomapiinajate sekka imbunud loomakaitsjatele. Tänud siinjuures "Estonia" teatri lavastajatele, kes õpetasid meie kasvandikke särasilmselt ja usutavalt loomade retsimisest rääkima.

Kuna reeglina on loomapiinajatel alati mõni piinatud loom või tapetud korjus ühes, siis pidid ka meie spioon-libaloomapiinajad sellega harjuma. See oli raske, aga tänaseks on nad kohanenud ja linnapildis te vast ei teekski vahet kui nälginud koera või ülespoodud kassiga ringi jalutavat jõhkardit näete, kas tegu on päris loomapiinajaga või missioonil oleva loomakaitsjaga.

Massi sulandumine on suur kunst ja siin saame juba loomadelt õppida. Ei usu? Vaadake või ise neid pilte ja just siit me inspiratsiooni saimegi .....


PS! Lammaste sekka peitunud retriiver on samuti Loomakaitse Liidu agent ja vastava koolituse läbinud. Loodetavasti õnnestub temalt saadud informatsiooni tõel jõhkralt lambukesi pügav kasvataja vehele võtta ja kinnimajja saata!