07 november 2020

"Jama, jama, jama lühinumbriga 1414"

15. oktoobril vahetas sideoperaator oma süsteemis tarkvara või uuendas seal miskit ja saatuse kiuste hakkas enne pea laitmatult töötanud loomade hädaabi nummer 1414 nöökima. Kes on hellanud, need teavad, et asi pole üldse kena ega hea.

Täna pärastlõunal loobusime vanast skeemist ja katsetasime uut teenust, millega hakkab üksjagu rohkem inimesi vastama. Eks ikka selleks, et ei juhtuks sellist lugu, et telefonile keegi ei vasta ja elukad hätta jäävad. Kui tundub, et hullemaks enam minna ei saa, siis antud juhul sai.

"Number pole kasutusel!", sõnum on see, mida helistajad kuulevad. Ja ongi pekkis, tehnilise abi tüüp palus mul end tuvastada iseteeninduses. Paraku polnud see võimalik, sest olin koertega metsas ja sinna ma tavaliselt arvuteid kaasa ei tari. Mobiil ID ka põle.

Midas muud kui andke aga andeks kui meist mõnda aega tolku pole. Kuigi süü pole meie, siis sõimata saame ikkagi ja see on isegi antud juhul mõistetav. Kui hädalist näete siis kribage parem Facebooki või saatke meil. Ega me omalt poolt väga miskit nädalavahetusel rohkem teha saagi. 

Olen üsna kannatlik lojaalne vennike, aga tuleb sellele nõmedaks kiskunud armuloole vast kriips peale tõmmata, kodinad kokku korjata ja uue pruudi ehk operaatori juurde kolida. See võib kaasa tuua aga taas uusi segadusi. Sigatigedaks teeb küll ja ilmslet ma enam nendega ühendust ei võtagi vaid algatan numbri üleviimise. Äkki teises majas on targemad tegelased ja omavad tehnika üle kontolli.

Sorry veelkord ja annan teada kui 1414 taas korralikult funkama hakkab. Seniks kasutage allolevaid võimalusi:

E-post: help@animalrescue.ee
FB: https://www.facebook.com/animalrescuegang