15 november 2020

"Bosside boss"

Aasta möödas nagu niuhti ja Nõpsist on saanud Bosside Boss, kes vanuse kogunedes vaid õelamaks muutub. Vaene Ruudi ei julge enam toidukausigi juurde minna - vanamutt kohe uriseb ja näitab hambaid. Sama lugu magamistoaga, kuhu Ruts vaid koos minuga õhtuti läheb. Parem karta kui kahetseda ja kes see jõuab seda kiunu kuulata.

Ega uriseb ka mo enese peale kui öösel külge keeran, aga ähvardus ta kohe hommikul vorstiks teha, rahustab laksust maha. Aga muidu on kõik kena ja nii me tiksume. Liigeste, aga eriti just selgroomoodustise pärast võtame valuvaigisteid ning mutt lippab ringi nagu noor plika. Mina mitte ja ei mõju need inimeste rohud poolt meetritki!

Mulle jäävad ikka need loomad, keda keegi ei taha. Napakad! Need ongi ju kõikse paremad loomad üldse! Eile lugesin üht väga põhjalikku uuringut, milles väideti, et pereelu mõjub mehe tervisele, iseäranis südamele väga laastavalt. Naise hävitab aga üksindus. Pärast 60 eluaastat olid aga mõlematel sugudel suht savi, sellest üksindusest või kooselust. Küllap harjutakse ära.

Sestap mehed olge teie parem üksi ja elate kauem! Pole seda va perejama vaja! Nagunii ei kesta see kooslus enam tänapäeval ja omi lapsi saate vaid fotodelt vaadata! No woman, no cry!
Naised leidku aga endale kaaslased, sest muidu läheb süda tuksi. Ilmselt otsige teine naine enda kõrvale - siis kaks kärbest ühe hoobiga. Ja pole enam sellist häda ja viletsust nagu mehaga ning õnn kestab hommikust õhtuni ja aastast aastasse.

Veel parem võtke koer! Kodutu, haisev ja haige koer ning tehke ta korda. Endal hea, loomal veel parem ja mis peamine - hing laulab ja süda on tervemast tervem!