11 august 2018

"Kuidas kutsuda loomapäästegängi juhti?"

"Loomapäästegrupis" ehk "Loomapäästegängis" nagu rahvas seda kutsuma on hakanud, tiitleid väga pole. Üks siiski on ja see on mulle - NINAMEES, nagu vanale pätile kohane.

Kambas, bandes ja gängis on ju ikka ninamehed, mitte juhatajad või direktorid. Eks ole? Riidedki tulevad meil gängilikud, mitte viisakad ja tänud siinjuures Harku naistevangla õmblejatele, kes vabatahtlikult õla alla panid ja meid riietavad. Üleüldse oleme me jube karmid tüübid:

"Jou-jou loomapiinajad! Nüüd on teil täitsa pekkis! Väike lõuks on kohe tulemas kui koera arsti juurde ei vii! Ära passi punnis silmadega tõbras!"


Kuigi meie prioriteet number 1 on liiklusõnnetuses viga saanud loomad-linnud, siis kodus virelevate ilmselgelt haigete või piinlevate hingede juurde tahame samuti võimalikult siva jõuda. Kui tegemist on aga näiteks lühikese keti või niru kuudiga, siis need otsad jäävad nende vabatahtlike õlule, kes liigutavad, siis kui viitsivad või saavad. Vabandused juba ette, aga kõikjale ei jõua.

Andke aga teada kui haiget looma-lindu märkate ja jätkame nende päästmist nüüd juba uue "lipu" all. Ärge palun latti veel väga kõrgele säädke, sest täistuuridel hakkab me masinavärk tööle alles järgmisest aastast. Endisel (loe: üsna viletsal) tasemel reageerimine pole aga katkenudki ning rokime seega loomade eest vastavalt hetkevõimalustele ja oskustele muudkui edasi!

Vihjed: help@animalrescue.ee, 53 230 230

Mina tänan!