13 august 2018

"Ahh, panin kitsele paugu ...."

"Ahh, panin kitsele paugu! Sõitsin kassi või koera laiaks! Pidi ta nüüd just ette jooksma?", kurdavad autojuhid.

Õnnelikud on need loomad-linnud, kes kohe surma saavad. Paraku väga paljudel nii ei vea ja siis nad sõltuvad juba empaatiavõimeliste inimeste lahkusest ja rahakoti paksusest. Pahatihti pole ka neist kasu, sest keegi ju ei tea kuhu haavatud loom jooksis ja ürita teda siis pilkases pimeduses üles leida.

Täna ja praegu, mil kooliaeg on ukse ees, on annetuste kogumine tühi töö ja vaeva nägemine. Inimestel lihtsalt pole raha, aga loota ju ikka võib, et äkitselt jääb mõni sent ka meie kundede jaoks üle.


Septembrist hakkab tööle ka "Loomapäästegängi" annetusnumber, mille kaudu saab iga helistaja kümne euroga loomade ning teiste tegelaste piinu ja kannatusi vähendada.

9002323 on see number ja täna võite mulle veel teada anda, keda sooviksite kuulda tervitusteksti lugemas. Üritan selle siis teoks teha. Ka koduleht saab varsti valmis ja siis jääb üle oodata vaid spetsiaalkaubikute saabumist, millega võib minna kuni 3 kuud.

Loompäästegäng seisuga august 2018

*223 vabatahtlikku, aga see number väheneb veelgi, sest milleks hoida nimekirjas inimesi, kes aastas ühtki looma päästa ei suuda! Eks ole, aga võtame kõigiga lähiajal taaskord ühendust ja siis selgub lõplikult kui palju keegi panustada saab. Matemaatikat ei tasu otsida, sest paljud löövad kaasa mitme grupi töös ja eraldi neid välja tooma ei hakka, aga täna on me gäng just nii suur:

*108 reageerijat
*51 - Koeraabiüksus
*32 - Kassiabiüksus
*22 - Hobuabiüksus
*73 - Hoiukodude rahvas
*9 - juriidiline ajutrust

Vihjed ja teated:

+372 53 230 230
help@animalrescue.ee


Annetused:

Loomapäästegrupp MTÜ
EE437700771003183318
Vigastatud loomade ravikulude katteks


900 23 23 (10.-), alates septembrist, jälgige reklaami.

Tänud nii jagajatele kui annetajatele - ilma teie abita jääksidki kõik need loomad-linnud sinna võssa piinarikkalt hääbuma!