28 veebruar 2016

"Minu uus sõber Kiki"

12688385_1570784029909091_6134509418178474533_nSõpradest rääkides, siis mul on ka üks uus sõps tekkinud ja nimelt chihuahua Kiki, moori kutsa. Ega ma neist väikestest koertest suurt midagi tea, sest enamasti on mu kassidki suuremad olnud kui see miniloom. Ja koerad on mul ka ikka pirakad olnud – rotveiler Roy, dobermann Petra, saksa lambakoer Max, retriiver Bella. Ka Miakas on Kiki kõrval lausa hiiglane!. Vaatamata sellele on aga ka väikesed koerad täitsa lahedad, seda pean ma tõdema. Võib-olla on Kiki veidi närvihaige ja hirmus valvur, aga tillukeses koerakeses pidavatki ju võimsa sõdalase hing varjul olema. Kõige suurem häda on meil vast sellega, et kogu aeg on hirm, et peale ei astuks-istuks või laiaks ei magaks, aga läbi häda saame üsna kenasti hakkama. Täitsa äge värk!
Nagu mulle öeldi, siis puhas „tilli pikendus“, on see suurte koerte ja autode omamine, sest ÕIGED JA SUURED MEHED võtvat enesele ikka väikesed koerad ja väikesed autod. Ilmselt chihuahuade fännidel on ka tuline õigus, sest vanasti sõitsin eranditult ikka ainult ameerika maasturitega ning küllap ma siis sellega mõnda imetillukest ihuliiget kompenseerida üritasin.
Aga nagu juba mainitud, siis nüüd olen ma lõpuks SUUREKS kasvanud ja julgen rahumeeli ka oma õrnemat poolt välja näidata. Ohhh, kui te vaid mu tuliuusi roosasid stringe näeksite ……..