22 märts 2017

"Taas elas üks õnnetu hing oma peremehe üle!"


"Tere, kirjutan Teile järgmise murega:

Kohtla-Järve loomade varjupaigas Grey Dogs ootab kodu äärmiselt sõbralik ja heatahtlik ca 1 aastane suur isane segavereline hundikoer. Minule teadaoleva informatsiooni kohaselt koeraomanik lahkus siit ilmast ning teine perekonnaliige tingituna vanusest hoolitsusega hakkama ei saa.

Koer on üldiselt rahuliku loomuga, seltsiv, rõõmsameelne ning samas mänguline - mäng käib leebelt ja pehmelt. Seetõttu olen veendunud, et koer sobib pereliikmeks ka lastega peredesse. Kindlasti ei sobi ketikoeraks tingituna tema iseloomust, suurusest ja liikumisvajadusest. Koer sobib aiaga piiratud koduhoovi, kus saab vabalt joosta ja mängida.

Mingil põhjusel on koer varjupaiga aedikus arglik talitaja suhtes, kuid olen kahel korral viinud ta parki jalutama ning väljaspool varjupaika on tegemist nö hoopis teise koeraga. Temaga on tarvis esialgu usaldus tekitada. Koer on varjupaigas vaksineeritud.

Viisin ta neutraalsel pinnal kokku ka 1,5 aastase steriliseeritud emase hundikoeraga ning nad said minu üllatuseks väga hästi läbi ning mängisid. Kuna ma ise olen veel ebakindel 2 koera pidamise suhtes, siis palun levitage informatsiooni nt oma FB lehel. Mul oleks väga hea meel, kui keegi saaks sellele toredale koerale hoolitsust ja kodu pakkuda. Ida-Virumaa ei ole kaugel mitte ühestki Eestimaa paigast!

PS! Kuidas Brayanil läheb?

Taurile aitäh kirja ja fotode eest ja ikka levitan, sest mis mul saab selle vastu olla kui üks tore koer endale armastava kodu leiab! Eks ole?