21 detsember 2023

Üks vahva tegelane otsib kodu

Leelo-leelo ja hõissa jõulud! Teeks veel ühe heateo enne kui suur jämm lahti läheb. Ja nimelt otsib üks igati vahva kevadel paari aastaseks saav SLK tüdrik uut kodu. Tegelikult ei taheta temast üldsegi mitte lahti saada, aga olukord lihtsalt nõuab. 

Muidu sõbralik nii laste kui pere teistegi loomadega, aga teist emast koera ei salli silmaotsaski ja löömad on ikka sellised, et veri taga ning muudkui traagelda ristpistes nahka kokku. Sellest siis ka taoline karm otsus, mis pererahval südame krampi tõmbab.

Mina olen siin vaid vahemeheks ja kui keegi peaks sellesse pliksi ära armuma, siis andke aga teada ning vahendan kontakte. Üks jutt veel ja koer antakse ikka pereliikmeks, mitte vaid õueloomaks ning ketti ei tohi teda kohe üldse panna. Kirjutage info@animalrescue.ee ning kirjeldage ka enda peret ja kodukeses olevaid tingimusi. Ja nüüd omaniku kiri:

"Ära anda heasse peresse pikakarvaline emane saksa lambakoer (aprillis saab 2 aastaseks). Koer on lastesõbralik ja sõnakuulelik ning mängulustlik. Armastab pikki jalutuskäike. Koer asub Tallinnas.

Ketikoeraks ei anna. Koer ei sobi teiste emaste koertega. Kuna peres on teine väike emane koer ja jõuvahed on erinevad, siis on see põhjuseks miks peame raske südamega talle uue hea kodu otsima."