08 september 2023

Kassimutt? Ei kassikutt hoopis!

See pisike murdis mu südame. Kuigi tänu liikuvale eluviisile ma kiisut praegu veel võtta ei saa, siis tegin kõik, et ta elu jätkuks. Tegin midagi taolist, mis vast mu tavapraktika ja normaalsuse alla ei kuulu.

X-kliiniku loomaarstid panid mu juba debiilikute-listi, kellest tuleb eemale hoida. Ärge sapsige! Ei nad pane ühti - juba üle 16 aasta olen ma kuldudar nende suus ja nad on mu veidrustega üsna hästi kohanenud ega vaidle vastu. Eutanaasia. Ei sõbrad ja imege sedapuhku muna, kuigi kaine loogika lausa käseb seda.

Hakkame lappima maksku, mis maksab! Nii väike ja nii katki. Nii palju valu nii tillukeses kehakeses ja kõik puhta inimese süü. Nii palju hoolimatust ja ülekohust tema kõrguse ELU ees.

Aga elada tahab see pisike kuriloom. Kohe väga. Ja jäädki kullake ellu ning võta seda kui lubadust - pikk hea eluke uues kodus, kuigi kolmejalgsena ootavad sind ees. Temaga on lugu isiklik. Kodupakkujad arvestagu siis, et võin olla teie parim sõber või suurim vaenlane - kõik sõltub sellest kuidas te kiisukest edaspidi kohtlete. Ärge pange mind proovile. Väga palun.

Loomahülgajad .........................................................................................

Punktiirjoone all on sada miljonit rõvedat roppust, millega teid sildistan. Lugu "üleliigsetest" kassidest ja debiilikute ühiskonnast on tulemas. Kohe siis kui suudan vähekenegi viisakamalt sõnu valida.